Training Conversie Optimalisatie

Meer verkopen, downloads, e-mailadressen of verkeer naar je website? Dat bereik je met conversie optimalisatie, oftewel CRO (Conversion Rate Optimization). Het is dé manier om je digitale platformen gedurende een continu en doorlopend proces te verbeteren. Dat klinkt inderdaad als een tijdrovende klus, waarvoor je vanzelfsprekend enige kennis van zaken voor nodig hebt. Laten we daar nu precies het fijne vanaf weten – en jij misschien ook wel na deze training.

CRO IS VEEL MEER DAN A/B TESTEN

In de training Conversie Optimalisatie delen onze CRO-kenners hun enthousiasme en kennis over het wonderschone optimalisatie vak graag met jou. En voordat we gaan gooien met termen als A/B en multivariate testing, leggen we haarfijn uit wat CRO in beginsel inhoudt. Zo heeft conversie optimalisatie niet alleen invloed op je digitale platformen, maar ook op de ontwikkelingen binnen je organisatie. Je kunt je voorstellen dat je als vooruitstrevend bedrijf snel wil inspelen op zaken als een wijziging in de samenstelling van je doelgroep of relevante technologische ontwikkelingen.

Conversie optimalisatie houdt ook in dat je beter inzicht krijgt in de manier waarop je klanten zich bewegen over je online platformen. Laat het websiteverkeer bijvoorbeeld een stijgende lijn zien, welke zich vervolgens niet doortrekt in de aankopen? Dan kun je er de vinger op leggen dat er ergens een kink in de kabel zit. Middels het nauwkeurig in kaart brengen van de route van je klant, kun je op de juiste manier en op het moment suprême inspelen op de behoeften van deze klant. Daar wil je vast meer over weten, toch? Komt goed uit, want hier kun je je aanmelden voor onze training Conversie Optimalisatie.

BLIJVEN ONTWIKKELEN

Onze trainingen zijn goed met elkaar te combineren. Een training Conversie Optimalisatie sluit goed aan op de volgende trainingen:

Passend bij jouw behoefte

Meer verkopen, downloads, e-mailadressen of verkeer naar je website bereikt je met conversie optimalisatie. Om ervoor te zorgen dat de training aansluit bij wat jij wil leren, bieden we van elke training zowel een basic training als een advanced training aan. Heb je specifieke wensen? Vraag dan een training op maat aan!

BASIC TRAINING

In deze basic training leer je:

  • wat conversie optimalisatie is;
  • welke invloed conversie optimalisatie heeft op je digitale platformen;
  • inzicht krijgen in de manier waarop je klanten zich online bewegen.
Aanmelden

Duur

De basic training Conversie Optimalisatie duurt 2 tot 3 uur.

Voorkennis & benodigdheden

Voorkennis is niet nodig voor deze training. De training wordt gevolgd via een eigen laptop.

Locatie

Deze training is zowel bij ons als bij jullie op kantoor te volgen.

Investering

De investering van een basic training is vanaf €595,- excl. BTW.

ADVANCED TRAINING

In deze advanced training leer je:

  • hoe je je digitale platformen continu verbetert;
  • hoe je data interpreteert;
  • hoe je op het juiste moment inspeelt op de behoefte van je klant.
Aanmelden

Duur

De advanced training Conversie Optimalisatie duurt 3 tot 4 uur.

Voorkennis & benodigdheden

Enige voorkennis is nodig voor deze training. Controleer bij de basic training of je over de gewenste voorkennis beschikt. De training wordt gevolgd via een eigen laptop.

Locatie

Deze training is zowel bij ons als bij jullie op kantoor te volgen.

Investering

De investering van een advanced training is vanaf €895,- excl. BTW.

Training op maat

Elke organisatie is uniek. Het is daarom ook mogelijk om een training op maat te volgen. Hierbij richten onze trainers zich op de aspecten van online marketing die voor jou en je organisatie belangrijk zijn. Tijdens deze training wordt er gewerkt met de data van je organisatie, wat voor herkenning en interpretatie zorgt. Hierdoor kun je na de training de nieuwe kennis direct toepassen in je werkzaamheden. Dit zorgt ervoor dat de training gegarandeerd van toegevoegde waarde is.

Heb je specifieke wensen of een vraagstuk? We kijken samen graag naar een oplossing van toegevoegde waarde.

Lijkt dit je wat?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op met...

JESSICA VAN LEEUWEN

FindFactory Academy