Pinterest
training

Als merk aanwezig zijn op Pinterest. Binnen de online marketing hoor je daar niet vaak iets over. Toch kan het voor veel merken van enorme toegevoegde waarde zijn om Pinterest marketing in je algehele strategie op te nemen. Want inspireren, dat is waar het allemaal om draait op Pinterest. En met 3,5 miljoen Nederlandse gebruikers, zitten er genoeg mogelijke klanten klaar om te inspireren. 

VOORZIE JOUW DOELGROEP VAN VISUELE INSPIRATIE OP PINTEREST

Borden aanmaken, pinnen, prikken en, nouja, gewoon lekker scrollen: dát is waarvoor jouw doelgroep naar Pinterest komt. Op Pinterest zijn er een aantal branches die het ontzettend goed doen. Zo gaan gebruikers vaak op zoek naar inspiratie voor het inrichten van een huis. Als je actief bent binnen home & living is het eigenlijk een onmisbaar platform. Andere populaire onderwerpen zijn reizen, beauty, food en fashion. 

Tijdens onze trainingen leren we hoe je je bereik op Pinterest vergroot en een doelgroep aanspreekt die gericht op zoek is naar specifieke en inspirerende content. 

Wil je ook in beeld komen bij jouw doelgroep? Onze ervaren marketeers laten je zien hoe het moet tijdens een van deze trainingen:

 • Basic training
 • Advanced training
 • Training op maat

Meer informatie nodig?

Een training op jouw niveau

Tijd om te leren hoe jij je doelgroep kan inspireren op Pinterest. En of je nu al eerdere ervaring hebt óf from scratch moet beginnen. Met een basic of advanced training kan iedereen op een passende manier nieuwe kennis opdoen. Heb je specifieke wensen of een uitdagend vraagstuk? Vraag dan een training op maat aan.

Beginner?

Kies voor een basic training

In deze basic training leer je:

 • Wat Pinterest marketing is.
 • Hoe je de online tool kunt gebruiken en welke mogelijkheden er zijn.
 • Het belang van nauwkeurigheid in de tool.

 

LEES MEER

Praktisch programma

Vooraf krijg je een voorbereidingsopdracht, tijdens de training maak je opdrachten en naderhand ontvang je een naslagwerk.

DUUR

De basic training Pinterest duurt één dagdeel.

VOORKENNIS & BENODIGDHEDEN

Voorkennis is niet nodig voor deze training. De training wordt gevolgd via een eigen laptop.

INVESTERING

De investering van een basic training bedraagt €595,- excl. BTW.

 

Meld je aan voor deze training

Al enige ervaring?

Kies voor een advanced training

In deze advanced training leer je:

 • Alle ins-and-outs over Pinterest advertising.
 • Over de verschillende advertentie-indelingen.
 • Hoe je een doelgroepanalyse uitvoert en een doelgroep aanmaakt in Pinterest.
 • Wat UTM-tags zijn en hoe je ze aanmaakt.
 • Welke gegevens je met tags kunt verzamelen.
 • Op welke manieren je de organische content en advertenties optimaliseert.

 

LEES MEER

Praktisch programma

Vooraf krijg je een voorbereidingsopdracht, tijdens de training maak je opdrachten en naderhand ontvang je een naslagwerk.

DUUR

De advanced training Pinterest duurt één dagdeel.

VOORKENNIS & BENODIGDHEDEN

Voorkennis is vereist voor deze training. Bekijk voor de zekerheid de inhoud van de basic training. De training wordt gevolgd via een eigen laptop.

INVESTERING

De investering van een advanced training bedraagt €895,- excl. BTW.

 

Meld je aan voor deze training

 

 

Elke organisatie, persoon of kennisvraag is uniek. In onze Academy kun je daarom ook op maat gemaakte trainingen en trajecten volgen. De trainers richten zich dan specifiek op zaken die voor jou en je organisatie relevant zijn.

We werken bovendien met (beschikbare) data van je organisatie, zodat je alle opgedane kennis direct kunt toepassen in de praktijk. Kortom, een training die gegarandeerd toegevoegde waarde levert.

 

VRAAG EEN TRAINING OP MAAT AAN

Volg een training op maat

Blijf jezelf
ontwikkelen

Onze trainingen zijn goed met elkaar te combineren. Zeker als ze binnen hetzelfde vakgebied vallen. Zo kun je jezelf blijven ontwikkelen. Een training Pinterest sluit perfect aan op: