TRAINING SEARCH ENGINE OPTIMIZATION

Search Engine Optimization (SEO) of zoekmachineoptimalisatie omvat verschillende aspecten, welke samen de organische fundering van elke website vormen. En eigenlijk bij lange na niet alleen puur je website. Het komt er namelijk op neer dat een nauwkeurige aanpak van SEO ervoor zorgt dat alles wat je ziet, leest en aanklikt logisch aan elkaar te linken is.

 

 

 

GOED GEVONDEN WORDEN

Wat je met SEO kunt én moet? Dat leren we je graag! In tegenstelling tot andere diensten, is dit er een die op organische (niet-betaalde) wijze resultaten genereert. Het oppakken van SEO klinkt voor veel bedrijven als een tijdrovende, vage klus en heeft onder meer om deze redenen geen hoge prioriteit. Toch is het er wel degelijk een die gegarandeerd loont op de langere termijn. Als je bedrijf op de hoogte is van alles rondom zoekmachineoptimalisatie, pluk je hier altijd de vruchten van!

Onze SEO-experts nemen je tijdens de training mee in de wereld van zoeken en gevonden worden. In de breedste zin van het woord kom je alles te weten over de werking van zoekmachines, de achterliggende techniek, waarom SEO onmisbaar is én wat de belangrijkste onderdelen/aandachtspunten zijn. Bij dat laatste kun je denken aan de drie heilige pijlers: techniek, relevantie, domeinautoriteit, waar we vanzelfsprekend uitgebreid op ingaan. Nou, is dit nét wat je zocht? Dan kun je je hier aanmelden.

BLIJVEN ONTWIKKELEN

Onze trainingen zijn goed met elkaar te combineren. Een training Search Engine Optimization sluit goed aan op de volgende trainingen:

 

 

WORDPRESS
(binnenkort)

Passend bij jouw behoefte

Hoe wordt jouw website organisch gevonden in het enorme doolhof dat het internet heet? Daar komt meer bij kijken dat je misschien op het eerste gezicht denkt. Om ervoor te zorgen dat de training aansluit bij wat jij wil leren, bieden we van elke training zowel een basic training als een advanced training aan. Heb je specifieke wensen? Vraag dan een training op maat aan!

 

 

BASIC TRAINING

In deze basic training leer je:

  • wat SEO is;
  • wat de mogelijkheden van SEO zijn;
  • het belang van SEO;
  • waarom techniek, content en autoriteit belangrijke termen zijn.
Aanmelden

Praktisch programma

Vooraf krijg je een voorbereidingsopdracht, tijdens de training maak je opdrachten en naderhand krijg je een naslagwerk.

Voorkennis & benodigdheden

Voorkennis is niet nodig voor deze training. De training wordt gevolgd via een eigen laptop.

Duur

De basic training Search Engine Optimization duurt een dagdeel.

Investering

De investering van een basic training is €595,- excl. BTW.

ADVANCED TRAINING

In deze advanced training leer je:

  • alles over rankingfactoren;
  • hoe je de pijlers techniek, content en autoriteit kunt toepassen;
  • tips & tricks over SEO.
Aanmelden

Praktisch programma

Vooraf krijg je een voorbereidingsopdracht, tijdens de training maak je opdrachten en naderhand krijg je een naslagwerk.

Voorkennis & benodigdheden

Voorkennis is nodig voor deze training. Bekijk voor de zekerheid de inhoud van de basic training. De training wordt gevolgd via een eigen laptop.

Duur

De advanced training Search Engine Optimization duurt een dagdeel.

Investering

De investering van een advanced training is €895,- excl. BTW.

TRAINING OP MAAT

Elke organisatie is uniek. Het is daarom ook mogelijk om een training op maat te volgen. Hierbij richten onze trainers zich op de aspecten van online marketing die voor jou en je organisatie belangrijk zijn. Er wordt gewerkt met data van je organisatie, wat voor herkenning en interpretatie zorgt. Hierdoor kun je na afloop alle opgedane kennis direct toepassen in je werkzaamheden. Kortom, een training die gegarandeerd van toegevoegde waarde is.

Heb je specifieke wensen of een uitdagend vraagstuk? Wij kijken graag mee naar een geschikte oplossing!

Lijkt dit je wat?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.