Training Social Media Marketing

Op een bepaald moment, met een bepaalde boodschap je doelgroep bereiken? Dat krijg je zoal voor elkaar met een kwalitatief staaltje social media advertising. Denk aan platformen als Facebook, Instagram, LinkedIn en Pinterest. De data die we hieruit verkrijgen, zoals zoek-, klik- en leesgedrag, helpen je met het bepalen van zogenoemde touch points in de customer journey.

DE WERELD VAN SOCIAL MEDIA MARKETING

In de training Social Media Marketing nemen onze social media specialisten je mee in de wereld van organische content en adverteren binnen Facebook, Instagram, LinkedIn en Pinterest. Deze zeer populaire social platformen worden veelvuldig gebruikt door jouw doelgroep, dus is het dé plek bij uitstek om op de juiste manier te adverteren. Vanzelfsprekend kun je met verschillende uitgangspunten starten met adverteren, zoals het opwekken van interactie, vergroten van je naamsbekendheid of simpelweg de verkoop van producten en diensten.

Elk social media platform heeft weer andere voor- en nadelen. Dit geldt niet alleen voor de manier waarop er geadverteerd kan worden, maar ook met welk doel mensen gebruik maken van een bepaald medium. Je kunt je voorstellen dat Instagram bij uitstek geschikt is voor inspirerende, visueel aantrekkelijke beelden en boodschappen, dat LinkedIn een match is met zakelijk georiënteerde advertising doeleinden en dat Facebook dé plek is om je community op de hoogte te houden van belangrijke updates en evenementen.

BLIJVEN ONTWIKKELEN

Onze trainingen zijn goed met elkaar te combineren. Een training Social Media Marketing sluit goed aan op de volgende trainingen:

Passend bij jouw behoefte

Social media mag tegenwoordig niet missen in de marketingmix. Leer meer over het adverteren via Facebook, Instagram, LinkedIn en Pinterest. Om ervoor te zorgen dat de training aansluit bij wat jij wil leren, bieden we van elke training zowel een basic training als een advanced training aan. Wil je een training gericht op één kanaal of heb je specifieke wensen? Vraag dan een training op maat aan!

BASIC TRAINING

In deze basic training leer je:

  • wat social media advertising is;
  • wat de mogelijkheden van social media marketing zijn;
  • dat social media marketing voor diverse doeleinden gebruikt kan worden.
Aanmelden

Duur

De basic training Social Media Marketing duurt 2 tot 3 uur.

Voorkennis & benodigdheden

Voorkennis is niet nodig voor deze training. De training wordt gevolgd via een eigen laptop.

Locatie

Deze training is zowel bij ons als bij jullie op kantoor te volgen.

Investering

De investering van een basic training is vanaf €595,- excl. BTW.

ADVANCED TRAINING

In deze advanced training leer je:

  • welk kanaal en welk doel het beste zijn voor jouw organisatie;
  • hoe je doelgroepen bepaalt;
  • hoe je advertenties op zet binnen Facebook, Instagram, LinkedIn en/of Pinterest.
Aanmelden

Duur

De advanced training Social Media Marketing duurt 3 tot 4 uur.

Voorkennis & benodigdheden

Enige voorkennis is nodig voor deze training. Controleer bij de basic training of je over de gewenste voorkennis beschikt. De training wordt gevolgd via een eigen laptop.

Locatie

Deze training is zowel bij ons als bij jullie op kantoor te volgen.

Investering

De investering van een advanced training is vanaf €895,- excl. BTW.

Training op maat

Elke organisatie is uniek. Het is daarom ook mogelijk om een training op maat te volgen. Hierbij richten onze trainers zich op de aspecten van online marketing die voor jou en je organisatie belangrijk zijn. Tijdens deze training wordt er gewerkt met de data van je organisatie, wat voor herkenning en interpretatie zorgt. Hierdoor kun je na de training de nieuwe kennis direct toepassen in je werkzaamheden. Dit zorgt ervoor dat de training gegarandeerd van toegevoegde waarde is.

Heb je specifieke wensen of een vraagstuk? We kijken samen graag naar een oplossing van toegevoegde waarde.

Lijkt dit je wat?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op met...

JESSICA VAN LEEUWEN

FindFactory Academy