Domeinautoriteit

Praat het internet over je? Dan is dat op het gebied van SEO preciés wat je wil! Hoe meer externe websites jouw bedrijf benoemen, hoe krachtiger je in de ogen van zoekmachines bent. We spreken hier van domeinautoriteit en als deze hoog is, werkt dat op den duur door in de ranking. De belangrijkste factoren die de mate van populariteit bepalen zijn: het aantal links, de kwaliteit van deze links én de hoeveelheid unieke domeinnamen die linken naar een website. Ook de interne linkstructuur speelt een aanmerkelijke rol. Zo versterk je je positie wanneer bepaalde pagina’s binnen de website naar elkaar verwijzen op een logische manier.

Meer weten?

Wij hebben ook een blog geschreven over het begrip domeinautoriteit. Hierin nemen we je mee in de mogelijkheden en leggen we je uit waar je precies allemaal op moet letten. Lees het hier!

Nieuwsgierig hoe en op welke punten onze SEO-specialisten jouw website beter vindbaar kunnen maken? Neem dan contact op voor een afspraak (of belletje) en we vertellen je graag meer over onze aanpak!

Kom in contact met een van onze consultants.

Tom van Loon

SEO & Web consultant

info@findfactory.nl
013 - 8200164