Blog

Vacature: Digital Advertising Specialist

Heb jij er al wat vlieguren opzitten als advertising specialist en ben je op zoek naar een nieuwe functie waarin je jouw ervaring optimaal kan benutten? Top! Dan zijn wij absoluut op zoek naar jou. Laten we eerst eens kijken of we een potentiële match zijn.

Functieomschrijving digital advertising specialist

Je zet je – om te beginnen – 32 tot 40 uur per week in als digital advertising specialist. Jouw grootste uitdaging is het behalen van de beste online campagneresultaten in Google Ads en Microsoft Ads. We kunnen bij jou – áls je dat leuk vindt – ook terecht voor social advertising. Pinterest, Facebook, Instagram en LinkedIn…

Jij bent bekend met alle eerder genoemde kanalen en weet de wensen van onze klanten door te vertalen naar effectieve online strategieën en campagnes. Je beheert budgetten van onze klanten en zorgt ervoor dat er realistische, maar ambitieuze doelen gesteld én behaald worden.

In deze functie ga jij je ook samen met collega’s richten op e-mailmarketing. Enige ervaring is gewenst, maar we leren je graag bij waar nodig. We hebben veel ambitieuze doelen op het gebied van e-mailmarketing en gaan dit ook steeds meer inzetten voor FindFactory én onze klanten. Het is dus wel belangrijk dat je hiervoor openstaat en je op dit gebied wil ontwikkelen.

In het kort:

 • Een bijdrage leveren aan effectieve online strategieën.
 • Adverteren op Google Ads, Microsoft Ads en (dit is een pre) social media.
 • Meewerken aan e-mailmarketing strategieën.
 • Het stellen én behalen van doelen op het gebied van advertising.
 • Sparren met klanten én collega’s.

Waar zijn wij naar op zoek?

Als advertising specialist heb je, het liefst bij een marketingbureau, al minimaal 2 jaar ervaring opgedaan. In die tijd heb je geleerd om moeiteloos je weg te vinden in Google Ads, Microsoft Ads, Pinterest, LinkedIn en Business Manager. Het is geen must, maar wel een pre als je certificeringen voor Google- en Microsoft Ads en/of Facebook Blueprint hebt behaald. Heb je ook aanvullende ervaring op het gebied van feed management en Marketplaces? Dan heb je een streepje voor!

Dit vinden wij ook belangrijk:

 • Je denkt en werkt op hbo- of wo-niveau
 • Jij kan snel schakelen tussen verschillende platformen.
 • Ervaring op het gebied van Google Analytics 4 en Channable (is een pre).
 • Als digital advertising specialist ben je 4 á 5 dagen per week beschikbaar.
 • Je blijft je graag ontwikkelen en volgt trends in jouw werkveld op de voet.

Over FindFactory

Wij zijn een (bijna allround) online marketingbureau. Ons team bestaat uit een ervaren groep marketingfanaten met variërende expertises. Samen richten wij ons op het waarmaken van digitale ambities van B2B en B2C klanten.

Onze focus ligt op het uitwerken van online marketingstrategieën met behulp van online advertising, zoekmachineoptimalisatie, visuele identiteit, content- en social media marketing. Ook kunnen (young) professionals in onze erkende Academy uiteenlopende online marketing trainingen volgen.

Dit kun je van ons verwachten:

 • Een salaris dat aansluit bij jouw kennis, ervaring én overtuigingskracht.
 • Gezellige werkplek in Tilburg, maar zo nu en dan werken vanuit huis is ook bespreekbaar.
 • Interne opleidingen vanuit onze eigen Academy (als erkende leerschool) en bezoeken aan diverse vakspecialistische events.
 • Boven alles een knus team waar Brabantse gemoedelijkheid de toon voert.
 • Met enige regelmaat onvergetelijke teamborrels, themafeesten en karaokeavonden.

Enthousiast?

Grijp meteen je kans. Solliciteren op deze functie doe je door een kleine motivatie en je cv te sturen naar Wendy via marlotte@findfactory.nl. We bekijken jouw sollicitatie zo snel mogelijk en nodigen je uit voor een kennismakingsgesprek als onze interesse is gewekt. Zijn we na de sollicitatieprocedure nog steeds enthousiast over elkaar? Dan verwelkomen we je graag als onze nieuwe collega!

Vragen over de vacature kun je mailen naar bovenstaand mailadres. Bellen mag natuurlijk ook, dat kan via 013 820 0164.

– Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Updates in
je mailbox?

Stay tuned! Schrijf je in en ontvang een aantal keer per jaar de nieuwste updates, interessante blogs en artikelen in je inbox.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief