Vacature: SEA Marketeer

Vacature SEA marketeer

HI SEA MARKETEER!

Heb jij er al wat vlieguren opzitten als SEA Marketeer én ben je (per direct) op zoek naar een nieuwe functie waarin je jouw ervaring optimaal kunt benutten? Top! Dan zijn wij absoluut op zoek naar jou. Laten we eerst eens kijken of we een potentiële match zijn:


Wij:

FindFactory Digital Agency is een ambitieus online marketing bureau met Brabantse roots. Ons team bestaat uit gedreven mensen met een passie voor – je raadt het al – online marketing. In twaalf jaar tijd hebben we een divers klantenportfolio opgebouwd, waaronder toffe reisorganisaties, webshops en mooie bedrijven binnen de home en living branche. We houden van korte lijntjes, zowel tussen collega’s als onze klanten. Tot slot delen we graag kennis, misschien binnenkort ook wel met jou (en jij met ons)?

Wat je gaat doen: 

Jouw grootste uitdaging als SEA (Search Engine Advertising) marketeer is het behalen van de beste online campagneresultaten op o.a. Google, Bing en marketplaces zoals Amazon. Door het onderste uit de kan te halen zorg jij ervoor dat elke euro die wordt uitgegeven maximaal rendeert.

Je kunt jouw keuzes in begrijpelijke taal aan klanten verantwoorden, maar bent ook een luisterend oor wanneer zij aan het woord zijn. Met jouw inzicht vertaal je de wensen van de klanten door naar realistische, maar ambitieuze doelen. Aan de hand van de strategie die je bepaalt stel je goed doordachte campagnes op. Je bent niet bang om te werken met (grote) bedragen, want je beheert de budgetten van verschillende klanten.

Zelfstandig werken is voor jou geen probleem. Mocht het nodig zijn, dan kun je natuurlijk altijd terugvallen op collega’s die je maar al te graag helpen. Je kunt overigens ook bij ze terecht als je tussen het werken door zin hebt in een potje tafelvoetbal of darten.

Door jouw analytische vermogen ben je ook in staat om de voortgang in de gaten te houden en de campagnes te optimaliseren waar nodig. Loopt een campagne niet zoals je wil? Geen reden voor paniek. Jij weet aan welke knoppen je moet draaien om alles weer op de rit te krijgen. Een ding is daarom zeker: jouw werk resulteert in effectieve campagnes waar je u tegen zegt.

Jij:

 • Denkt en werkt op hbo- of wo-niveau;
 • Hebt minimaal 2 jaar ervaring met het opzetten van online campagnes, bij voorkeur opgedaan bij een marketingbureau;
 • Bent 24 tot 32 uur per week per week beschikbaar om voor onze klanten aan de slag te gaan;
 • Weet moeiteloos je weg te vinden in Google Ads, Microsoft Ads en Google Analytics (En we worden al helemaal blij als je al wat Google- en Microsoft Ads certificeringen in de pocket hebt);
 • Hebt misschien zelfs aanvullende ervaring op het gebied van feed management en online marketplaces;
 • Neemt graag verantwoordelijkheid en werkt nauwkeurig;
 • Bent een prettige sparringpartner voor onze klanten;
 • Blijft je graag ontwikkelen en volgt trends binnen SEA op de voet;
 • Werkt graag samen en houdt van een gemoedelijke sfeer.

Daartegenover staat:

 • Allereerst een passend salaris;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder pensioen- en bonusregeling;
 • Flexibiliteit: je mag werken vanuit ons kantoor in Tilburg, maar ook vanuit je eigen home office of andere flexibele werkplekken;
 • Afwisselende werkzaamheden voor een breed klantenportfolio;
 • De mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen, o.a. met opleidingen & trainingen;
 • Drie handjes vol plezierige, sociale collega’s;
 • Goed verzorgde lunch en koffie/thee in overvloed;
 • Geregeld (zodra het weer mogelijk is) onvergetelijke teamborrels, themafeesten en karaokeavonden. Wil je bij zijn!

Nog steeds enthousiast?

Onze sollicitatieprocedure gaat als volgt: lekker ouderwets. Geen fancy assessments, maar gewoon een goed – en hopelijk gezellig – gesprek. Daaraan voorafgaand vragen we je wel om een korte motivatie en je cv. Deze mag je sturen naar Marlotte via marlotte@findfactory.nl. Niet meer, niet minder.

Ben je enthousiast, maar heb je nog wat vragen over deze vacature, je rol als SEA Marketeer of FindFactory zelf? Mail ze naar bovenstaand adres, bel ons op 013 820 0164 óf kom op de koffie/thee voor een vrijblijvend gesprek.

– Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.