CONVERSIE OPTIMALISATIE

Meer verkopen, downloads, e-mailadressen of verkeer naar je website? Regelen we voor je. Onze CRO (Conversion Rate Optimization) kenners willen namelijk maar één ding: het optimaliseren van jouw digitale platformen.

WAT IS CRO?

Voordat je je helemaal gek laat maken door termen als A/B en multivariate testing, leggen we je haarfijn uit wat CRO écht inhoudt. Dit heeft namelijk niet alleen invloed op wat er zich digitaal afspeelt, maar ook op de ontwikkeling van je organisatie. CRO, ook wel conversieoptimalisatie genoemd, wordt ingezet om de resultaten van jouw website te verbeteren. Hierdoor is het mogelijk om het aantal conversies te verhogen. Een conversie is een actie die een bezoeker op je website uitvoert. Dit kan bijvoorbeeld een aankoop zijn, het downloaden van een formulier of een aanmelding voor de nieuwsbrief. 

We passen niet alleen het uiterlijk van een website aan, maar bieden ook inzicht in hoe de gebruiker zich hierover voortbeweegt én met welke intentie hij/zij dat doet. Waarom bezoekt deze klant bepaalde pagina’s en hoe kunnen we zijn doel helpen verwezenlijken?

HOE WERKT CONVERSIE OPTIMALISATIE?

Conversie optimalisatie heeft eigenlijk geen zin als je het klusje ‘even’ denkt te klaren. Optimaliseren kun je zien als een doorlopend proces dat continu bijgeschaafd en geperfectioneerd wordt. En als je eenmaal begint met het optimaliseren van je website, zie je al gauw dat er altijd wel iets aan te passen valt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een wijziging in de samenstelling van je doelgroep of nieuwe technologische ontwikkelingen, waar je als vooruitstrevend bedrijf natuurlijk graag in meegaat. Kortom, CRO staat nooit stil. Jij toch ook niet?

A/B-TESTEN

A/B-testen is een van de vele manieren om data te verzamelen die kan bijdragen aan de optimale invulling van jouw website. Benieuwd hoe het werkt en welke andere mogelijkheden er nog meer zijn?

0-METING

Ons proces start altijd met het uitvoeren van een 0-meting. Vanuit daar gaan we kijken welke route we samen kunnen gaan uitstippelen. Dat is belangrijk, want wij baseren onze keuzes altijd op data.

JIJ WILT TOCH OOK MEER CONVERSIES OP JOUW WEBSITE? LAAT ONS JOU HELPEN!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.