CONCEPTING CAMPAGNES

Ons jonge team van marketeers is niet te beroerd om – samen met jou – van het gebaande pad af te wijken als het aankomt op concept campagnes. Heb je bijvoorbeeld een diepe wens of lang gekoesterde droom die je wilt najagen, maar werkelijk géén idee hoe je dit realiseert? We schieten je met alle creativiteit, kennis, kunde en liefde te hulp!

VAN CONCEPT TOT STRATEGIE

Een kortlopende winactie met maximale impact onder je doelgroep, virale campagne voor naamsbekendheid óf slechts een brainstormsessie om tot nieuwe inzichten te komen voor de promotie van jouw bedrijf, merk of zelfs één specifiek product.

Het begrip ‘concept’ is breed, dus vinden we het belangrijk om middels creatieve meetings uiteindelijk toe te werken naar een concreet plan. Een plan waar beide partijen warm van worden, zodat de uiteindelijke strategie staat als een huis. Een stevige strategie is namelijk onmisbaar in de weg naar het uiteindelijke doel. En elk doel vraagt weer om een andere aanpak, want afhankelijk hiervan bepalen we what it takes.

(TERUG) NAAR DE TEKENTAFEL

Al gaandeweg ontdekken we wat ervoor nodig is om die ene succesvolle strategie te vinden. Zo nu en dan een beetje bijschaven, is daarom eerder regel dan uitzondering. En soms kunnen we zelfs nog een paar handen extra gebruiken.

Zo werken we allereerst nauw samen met jou als onze klant, maar kunnen we ook opdrachten uitzetten bij externe partijen. We doelen dan op partijen die beschikken over eventueel benodigde techniek, zodat onze plannen perfect tot uitvoer komen. Denk aan het creëren van een pakkende commercial of opvallende banners, maar ook zaken als het ontwerpen van merchandise of het opzetten van een sample sale event, waarbij landelijke bekendheid welkom is.

Zin in een concept dat perfect is afgestemd op jouw doelgroep?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.