Data en tooling

Knowledge is power. En je kunt je misschien wel voorstellen dat het gedrag van je websitebezoekers een hoop interessante bevindingen (lees: essentiële kennis) met zich meebrengt. Het is daarom absoluut van belang dat je deze bulk aan data op een correcte manier doormeet. Een juiste inzet van tools als Google Analytics, Google Tag Manager en Hotjar helpen ons om relevante inzichten te verkrijgen voor de optimalisatie van jouw website. Zo kunnen we middels deze tools nauwkeurig monitoren wat er zich daadwerkelijk afspeelt op je website én vervolgens op een logische manier sturen op conversies.

Experts in data

Bij FindFactory kunnen we onszelf met trots echte datajunkies noemen. Alles wat we doen, baseren we op data. Het op de juiste manier verkrijgen van data is al een fiks klusje, maar het op de juiste manier uitlezen ervan én de vertaling naar content en campagnes is de echte uitdaging. Gelukkig zijn wij in het bezit van mensen met strategische kennis en kunde in de breedste zin van het woord. Zo realiseren wij omnichannel campagnes die écht ergens op gebaseerd zijn.

De juiste tooling

Het doormeten van data, hoe doen we dat dan? Uiteraard laten we ons helpen door verschillende tools. Om een beeld te geven van wat die tools ons allemaal kunnen vertellen hebben we de belangrijkste voor je op een rijtje gezet.

Google Analytics

Met Google Analytics worden ontzettend veel verschillende datapunten gemeten. Hoe stel je dit goed in? En wat kun je eigenlijk allemaal met deze data?

Lees meer

Google Tag Manager

Google Tag Manager is voor leken mogelijk een minder bekende tool dan Google Analytics. Maar daarom niet minder belangrijk! Wat het inhoudt? Lees het hier.

Lees meer

Hotjar

Data hoeft niet altijd te bestaan uit cijfers en enorme bestanden in Excel. Een van de functies van Hotjar is het geven van visueel inzicht in het gedrag van de bezoeker.

Lees meer

samen optimaliseren

Wij hebben dataoptimalisatie toegepast voor onder andere:

Neem contact op met...

Rob Bogaers

Founder & digital consultant

rob@findfactory.nl
013 - 8200164