Facebook Advertising

Facebook is nog altijd het grootste sociale netwerk ter wereld, met ook in Nederland de meeste dagelijkse gebruikers. Als adverteerder biedt dat een enorme bak aan kansen om je diensten of producten bij een groot aantal relevante personen onder de aandacht te brengen. Want jazeker, ook jouw doelgroep bevindt zich hoogstwaarschijnlijk op Facebook.

Vanuit het Facebook Advertentiebeheer bouwen, analyseren én optimaliseren we al jouw Facebook campagnes. Hoe zo’n campagne er precies uitziet? Dat is helemaal afhankelijk van je doelstellingen, maar ook van de customer journey van jouw klanten. Zo kan het zijn dat je aan de naamsbekendheid van je merk wil werken, of juist concrete conversies wil realiseren. Samen bepalen we de koers om tot de meest aansprekende campagnes te komen en de doelgroep te activeren. Creatieve content en slimme targeting liggen hier altijd aan ten grondslag, want alleen door écht op te vallen zal jouw doelgroep stoppen met scrollen in de overvolle tijdlijn die Facebook heet.

Waarom Facebook Advertising?

  • Zeer uitgebreide targeting mogelijkheden, zodat jij altijd jouw gewenste doelgroep kunt bereiken.
  • Je hoeft geen dikke portemonnee te hebben om te starten met adverteren op Facebook. Zo kun je al adverteren met €1 budget per dag.
  • Alles wat we inzetten via Facebook is meetbaar, zowel via Facebook zelf als via andere data-tools, zoals Google Analytics.
  • Facebook advertenties zijn inzetbaar in elke fase van de customer journey, van branding tot overweging en van conversies tot loyalty.

Nieuwsgierig hoe en op welke punten onze Social Media-specialisten jouw Facebook strategie kunnen optimaliseren? Neem dan contact op voor een afspraak (of belletje) en we vertellen je graag meer over onze aanpak!

Neem contact op met...

Marlotte van den Dries

Social media & content manager

marlotte@findfactory.nl
013 - 8200164