Enquête-tijd: Help jij onze stagiaires afstuderen?

02-04-2021

Met enige regelmaat hebben we enthousiaste stagiaires rondlopen op ons kantoor. Daar heeft de komst van corona – met uitzondering van de werkplek – niets aan veranderd. Wellicht heb je Jessica en Youri al voorbij zien komen op onze socials. Nu ze een poosje op weg zijn, vinden wij het belangrijk om ook onze bijdrage te leveren aan een goed vervolg en afronding van hun studies. Hierbij schakelen we graag de hulp van ons netwerk in, want afstuderen is vaak een kwestie van samenwerken. Help je mee?

Zowel Jessica als Youri heeft een enquête uitgezet voor het afstudeeronderzoek. Aangezien zij beide aan een eigen onderwerp werken, zijn ze ieder op zoek naar een iets andere doelgroep. Het is allereerst dus handig om te weten of je binnen één van de doelgroepen valt.


AFSTUDEEROPDRACHT JESSICA

Jessica – evenals voormalig collega – doet onderzoek naar de positionering van een nieuwe business unit binnen ons bedrijf. Sinds de coronacrisis is de online vindbaarheid en inzet van online marketing voor bedrijven nog belangrijker gebleken. Helaas is het voor bedrijven lastig om hiervoor de juiste mensen, kennis en ervaring in huis te halen. Jessica onderzoekt daarom hoe FindFactory zich naast de bestaande diensten kan positioneren als organisatie die (toekomstige) professionals opleidt binnen online marketing.

 • Ben je hbo- of wo-geschoold?
 • Ben je minimaal drie jaar werkzaam óf juist (bijna/net) afgestudeerd?
 • Heb je interesse in (bij)scholing op het gebied van online marketing?
 • Wil je kans maken op een bol.com bon t.w.v. 25 euro?
 • Heb je circa 5 minuten tijd over?
 • Vijf maal met ‘ja’ beantwoord? Vul dan hier Jessica’s enquête in!

AFSTUDEEROPDRACHT YOURI

Youri doet onderzoek naar de wijze waarop FindFactory zich het beste kan gaan positioneren binnen de online marketingbranche. FindFactory wil actiever worden in het aantrekken van klanten en zich daarom gaan profileren binnen de online marketingbranche. Om dit te achterhalen doet Youri onder andere onderzoek naar de bekendheid van online marketingbureaus, hoe mensen bekend worden met deze online marketingbureaus en op welke manier FindFactory het beste klanten kan aantrekken.

 • Werk je bij een bedrijf in Noord-Brabant?
 • Besteedt dit bedrijf online marketing uit óf denk je dat hiervoor interesse is in de toekomst?
 • Ben je geïnteresseerd in het winnen van een gratis SEO-check?
 • Heb je circa 5 à 10 minuten tijd over?
 • Vier maal met ‘ja’ beantwoord? Vul dan hier Youri’s enquête in!

Maak je deel uit van één of beide doelgroepen voor de enquêtes van Jessica of Youri? Dan helpt de door jou ingevulde enquête hen direct mee aan het behalen van voldoende resultaten voor hun afstudeeronderzoeken. Rest ons alleen een bedankje vooraf, omdat je de tijd en moeite neemt om onze stagiaires te helpen!