ONLINE ADVERTEREN

Het is binnen verschillende kanalen mogelijk om betaalde campagnes op te zetten. Deze PPC (Pay Per Click) kanalen kunnen voor ontzettend veel verschillende doelstellingen worden ingezet. Nieuwe doelgroepen aanboren, naamsbekendheid vergroten of meer conversies behalen? Voor elke doelstelling kan een op maat gemaakt plan worden aangeboden. Weten wat er allemaal mogelijk is? Lees dan gerust eens verder.

SEARCH CAMPAGNES

Search Engine Advertising is een behoorlijk effectief marketinginstrument voor vrijwel elk bedrijf, merk of product. Eén van de grootste voordelen is namelijk dat je – letterlijk – direct resultaat kunt boeken.

SOCIAL MEDIA CAMPAGNES

Als je doelgroep zich op het internet bevindt dan is de kans groot dat deze ook op sociale media actief is. Daarmee is social media dus een PPC kanaal waar je écht niet meer omheen kunt. Gelukkig weten wij er alles van. Meer weten?

CONCEPT CAMPAGNES

Heb je het idee om campagne te voeren, maar weet je niet waar je moet beginnen? Geen zorgen, want onze creatieve marketeers brainstormen graag met elkaar én met jou om te komen tot een succesvolle campagne!