Social media campagnes

Met advertising verbeteren we de zichtbaarheid van je bedrijf bij één of meerdere relevante doelgroepen. We willen je doelgroep op een bepaald moment, met een bepaalde boodschap op de juiste manier treffen. Dit doen we op basis van data, zoals zoekgedrag en overige (website)statistieken. Goed om te weten is dat we advertising campagnes inrichten op gefundeerde doelgroepen, zodat je enkel in beeld komt bij de mensen die voor jou belangrijk zijn. Deze advertenties zetten we op in overleg met en op basis van input van jou als klant.

Touch points in de customer journey

Wellicht beheer je je socialmediakanalen met een specifiek doel. Bijvoorbeeld om interactie op te wekken van je achterban, te werken aan naamsbekendheid of simpelweg de verkoop van je producten of diensten. Door middel van gerichte advertenties zorgen we ervoor dat jouw publiek geactiveerd wordt. Of het nu gaat om betrokkenheid, bereik, klikken naar je website of het genereren van leads: met een helder verhaal en de juiste targeting halen wij het maximale resultaat uit jouw marketingbudget!

Wil je meer weten over de verschillende kanalen waar gesponsorde content kan worden geplaatst? Neem dan eens een kijkje op een van de volgende pagina’s!

Facebook Advertising

Als je nog geen advertenties op Facebook plaatst, loop je als bedrijf inmiddels een heel stuk achter. Door het grote aantal gebruikers kun je er zeker van op aan dat ook jouw doelgroep zich op het platform bevindt.

Maak naam op het grootste sociale netwerk

Instagram for Business

Bedrijven adverteren volop via Instagram. Waarom? Omdat het werkt. Met de uitgebreide targeting mogelijkheden die kunnen worden gekozen vanuit het Facebook advertentiesysteem is Instagram een veelzijdig en lucratief platform.

Creëer visuele aantrekkingskracht

Pinterest Ads

Sinds 2019 is het voor adverteerders mogelijk om advertenties te plaatsen op Pinterest. Een unieke mogelijkheid om hele specifieke doelgroepen aan te spreken. Hoe?

Adverteren met inspirerende moodboards

LinkedIn Sponsored Ads

Adverteren in de B2B sector? Dan hoeven we je vast niet te vertellen dat LinkedIn één van de belangrijkste sociale platformen is op dat gebied. En we helpen je natuurlijk graag met effectieve campagnes!

Betrouwbaar targeten op de zakelijke markt

Twitter Ads

Twitter niet meer van belang? Met ongeveer een miljoen actieve dagelijkse gebruikers is dat niet de beste conclusie. Wel moet je natuurlijk weten of het ook voor jouw bedrijf zin heeft om te adverteren binnen Twitter. Hoe?

Dit zijn de mogelijkheden

Snapchat Ads for Business

Wanneer je een overwegend jonge doelgroep wilt bereiken kan Snapchat zomaar eens een uitkomst bieden. Het platform staat bekend om de enorm toegewijde gebruikers die soms wel 25 keer per dag het medium bezoeken.

Bereik een actieve doelgroep

TikTok Ads

Sinds 2019 is TikTok in Nederland ontzettend populair onder jongeren. Met een miljoen Nederlandse gebruikers is het dus zeker de moeite waard om je te verdiepen in het platform. Zeker als jongeren binnen je doelgroep vallen.

Succesvol adverteren in vijftien seconden

our stories

samen optimaliseren

Wij hebben succesvolle social media campagnes uitgerold voor onder andere:

Neem contact op met...

Marlotte van den Dries

Social media & content manager