Over ons

Online ambities zijn er om waargemaakt te worden. Dat doen we niet alleen, maar samen met jou. We stellen doelen op, gebaseerd op cijfers. Door de inzet van jouw online data hebben niet alleen wij, maar ook jijzelf continu inzicht in de huidige koers. We kunnen als geen ander aan de knoppen draaien om jouw bedrijf, merk of product naar succes te helpen. En zowel het behaalde succes als de reis ernaartoe laten we niet zomaar aan ons voorbij gaan. Zo richten we ons voornamelijk op lange termijn doelen.

Door mee én vooruit te denken, met persoonlijke aandacht en ruimte voor interessante dialogen, werken we samen aan een uitgekiend staaltje (marketing) maatwerk.

Ga je mee op reis?

Onze eigen reis startte zo’n elf jaar geleden en daarmee zijn we al een tijdje op weg om allerlei online ambities te verwezenlijken. Binnen de Nederlandse home, living en lifestyle branche hebben we onze diensten en kennis intussen behoorlijk mogen delen. En het is ook deze branche waarin onze roots liggen – naast Noord-Brabant dan. Onze focus ligt verder op travel, fashion en retail brands, maar ook B2B maakt onderdeel uit van de huidige clientèle.

Onze diensten zijn gericht op langetermijnstrategieën. Dat geldt zowel voor kwantitatieve als kwalitatieve doelstellingen. Op deze manier kunnen we de groei zichtbaar en structureel volgen én – belangrijk nog – gestelde doelen succesvol behalen.

SAMENWERKEN ALS EEN GEOLIEDE MACHINE

Fabriekswerk voor gevorderden

Dat klinkt misschien niet zo persoonlijk. Is het wel. Onze marketeers werken namelijk als een geoliede machine (met jouw team) samen. Zo heb je op regelmatige basis inhoudelijk contact over uiteenlopende werkzaamheden, zodat je altijd weet wat er speelt en hoe de zaken ervoor staan.

Voordat we aan de slag gaan met je wensen op het gebied van marketing, willen we altijd eerst even kennismaken. Niet alleen omdat dat gezellig is, maar we het fijn vinden om te weten wie er aan de andere kant zit. Jij vast ook!

 

Neem contact op met...

Wendy van Opbergen

Traffic manager legal & finance