Performance management

Organische resultaten, van dat begrip heb je vast al eens gehoord. Maar hoe veelomvattend dit kan zijn, daar kun je slechts achter komen door het te ervaren. Want organische performance is meer dan het schrijven van blogs, en het plaatsen van een post op social media. Performance management, en de daarbij horende optimalisatie, is het optimaal toepassen van alle beschikbare data. En data, dat hebben we in overvloed. Zin om je te laten onderdompelen in de wereld van performance management bij FindFactory?

SEO

Hoe wordt jouw website gevonden in het enorme doolhof dat het internet heet? Daar komt meer bij kijken dan je misschien op het eerste gezicht denkt. Optimaliseren voor zoekmachines doormiddel van techniek, content en autoriteit. Wij draaien er onze hand niet voor om.

Lees meer

CRO

CRO staat voor Conversion Rate Optimization. Dat houdt in dat een website aan de hand  van data wordt geoptimaliseerd voor bijvoorbeeld meer conversies. Want de customer journey eindigt uiteraard niet bij het landen op een website.

Lees meer

Social media organisch

Organische content op social media is een onmisbaar onderdeel van elke marketingstrategie. Het afstemmen van de content en de kanalen op de juiste doelgroep is een specifiek vakgebied waar wij sterk in thuis zijn.

Lees meer

Data

Meten is weten, daar zijn we bij FindFactory sterk van overtuigd. Maar hoe doe je dat nou, meten? Onze data-experts schrik je niet af met Excel sheets vol met waardevolle informatie over jouw doelgroep.

Lees meer

Neem contact op met...

Rob Bogaers

Founder & digital consultant

rob@findfactory.nl
013 - 8200164