Conversie-
optimalisatie

Performance / Conversieoptimalisatie

Meer verkopen, downloads, e-mailadressen of verkeer naar je website? Die bedrijvigheid regelen we voor je.

Onze CRO (Conversion Rate Optimization) kenners willen namelijk maar één ding: het optimaliseren van jouw digitale platformen.

CRO VOOR
MEER
CONVERSIES

CRO, ook wel conversieoptimalisatie genoemd, wordt ingezet om de resultaten van jouw website te verbeteren. Hiermee verhoog je het aantal conversies. Een conversie is een actie die een bezoeker op je website uitvoert. Denk hierbij aan een download, aanmelding of transactie.

We passen niet alleen het uiterlijk van een website aan, maar bieden ook inzicht in het gedrag van de gebruiker én met welke intentie hij/zij dat doet. Waarom bezoekt deze klant bepaalde pagina’s en hoe kunnen we zijn doel helpen verwezenlijken?

Hoe werkt conversieoptimalisatie?

Optimaliseren kun je zien als een doorlopend proces dat continu bijgeschaafd en geperfectioneerd wordt. En als je eenmaal begint met het optimaliseren van je website, zie je al gauw dat er altijd wel iets aan te passen valt. Als ondernemer wil je immers een vooruitstrevend bedrijf zijn. Kortom, CRO staat nooit stil. Jij toch ook niet?

 

 

 

Er zijn een aantal voordelen van conversieoptimalisatie. Het belangrijkste voordeel is dat je meer conversies realiseert op je website. Nog meer facts over CRO:

  • Het is meetbaar.
  • De waarde van je bezoekers wordt vergroot.
  • CRO verhoogt de ROI.
  • Je krijgt er een betere merkbeleving voor terug.
  • Kleine wijzigingen hebben een grote impact.

Geen conversies meer mislopen?
Laat ons dan aan de knoppen draaien.

Waarom moet je cro toepassen?

Diensten

Wat wij voor jou kunnen betekenen

A/B-testen

Is A/B-testen voor jou weggelegd?

A/B-testen is een wetenschappelijke manier van experimenteren waarbij je verschillende versies van je webpagina gedurende een bepaalde periode (doorgaans maximaal vier weken) test. Hierbij kijk je naar de stappen die een gebruiker onderneemt en welke versie (A of B) het beste werkt én het meest effectief is.

0-meting

Spot belangrijke kansen vanuit data

Kijken, kijken, kijken, maar niets kopen… Inderdaad, daar heb je als bedrijf dus niets aan. Om erachter te komen waarom jouw (potentiële) klanten niet dusdanig geïnteresseerd zijn in je waar, starten we altijd met een 0-meting. Denk hierbij aan een nauwkeurige data analyse, click-and-heat-maps, propositie, branche en kansen onderzoek en mogelijkheden/problemen rondom logistiek.

WE SAY

“Elke traceerbare interactie creëert een datapunt en elk datapunt vertelt een stukje van het verhaal van de klant.”

Roberto Kalaitzakis

SEOMarketeer