Data &
Tooling

Performance / Data & Tooling

Meer verkopen, downloads, e-mailadressen of verkeer naar je website? Regelen we voor je.

Onze CRO (Conversion Rate Optimization) kenners willen namelijk maar één ding: het optimaliseren van jouw digitale platformen.

Wat is
Cro?

Voordat je je helemaal gek laat maken door termen als A/B en multivariate testing, leggen we je haarfijn uit wat CRO écht inhoudt. Dit heeft namelijk niet alleen invloed op wat er zich digitaal afspeelt, maar ook op de ontwikkeling van je organisatie.

CRO, ook wel conversieoptimalisatie genoemd, wordt ingezet om de resultaten van jouw website te verbeteren. Hierdoor is het mogelijk om het aantal conversies te verhogen. Een conversie is een actie die een bezoeker op je website uitvoert. Dit kan bijvoorbeeld een aankoop zijn, het downloaden van een formulier of een aanmelding voor de nieuwsbrief.

Hoe werkt conversie optimalisatie

Conversie optimalisatie heeft eigenlijk geen zin als je het klusje ‘even’ denkt te klaren. Optimaliseren kun je zien als een doorlopend proces dat continu bijgeschaafd en geperfectioneerd wordt. En als je eenmaal begint met het optimaliseren van je website, zie je al gauw dat er altijd wel iets aan te passen valt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een wijziging in de samenstelling van je doelgroep of nieuwe technologische ontwikkelingen, waar je als vooruitstrevend bedrijf natuurlijk graag in meegaat. Kortom, CRO staat nooit stil. Jij toch ook niet?

IK WIL MEER WETEN!

Er zijn een aantal voordelen van conversie optimalisatie. Het belangrijkste voordeel is dat – wanneer je het goed doet – je meer conversies realiseert op je website. Ook is het interessant om te weten dat:

  • CRO meetbaar is
  • De waarde van je bezoekers wordt vergroot
  • Het de ROI verhoogt
  • Je er een betere merkbeleving voor terugkrijgt
  • Kleine wijzigingen grote impact hebben

Samenwerken voor het beste resultaat

Naarmate het proces vordert, leren onze klanten steeds meer over de wondere wereld van CRO. We dompelen je volledig onder in alle mogelijkheden én hoe je dit in een best case scenario uiteindelijk zelfs helemaal op eigen houtje kunt onderhouden en voortzetten. Natuurlijk mag je dit ook gewoon aan onze specialisten overlaten, daarvoor zijn we tenslotte.

Waarom moet je cro toepassen?

Onze CRO kenners willen maar één ding:
het optimaliseren van jouw digitale platformen.

Diensten

Wat wij voor jou kunnen betekenen

A/B-testen

Is A/B-testen voor jou weggelegd

Met technische SEO zorg je dat jouw website op de juiste manier is opgebouwd, zodat zoekmachines gemakkelijk hun weg vinden. De techniek van je website is vergelijkbaar met de fundering van je huis. Als deze te wensen overlaat, kun je de rest van de bouw beter vergeten.

0-meting

Spot belangrijke kansen vanuit data

Je website naar een andere locatie op het wereldwijde web verplaatsen? Dit lijkt een simpel klusje, maar heb je goed gekeken wat het met de SEO-status van je website zal doen? Dit is namelijk altijd iets om rekening mee te houden.