Certificeringen

Naast prachtige projecten voor klanten, kunnen we ook door middel van onze certificeringen onze deskundigheid aantonen. Bij FindFactory hechten we waarde aan het bijhouden van onze kennis. Want het online landschap verandert op dagelijkse basis. Elk van onze teams beschikt over de juiste en meest actuele certificaten.

Team SEO

  • Google Analytics Individual Qualification
  • Google Tag Manager

Onze SEO marketeers zijn in het bezit van certificaten in Google Analytics en Google Tag Manager. Het is van groot belang dat data op de juiste manier wordt verwerkt en geanalyseerd. Door middel van deze certificeringen kunnen wij met met overtuiging zeggen dat we de data van onze klanten op de meest optimale manier kunnen verwerken en toepassen.

Team SEA

  • Microsoft Advertising Certification
  • Google Ads Search Certification
  • Google Ads Display Certification
  • Shopping Ads Certification
  • Google Ads Video Certification
  • Amazon Sponsored Ads Foundation Certification

FindFactory mag zichzelf met trots Premier Google Partner noemen. Dat wil zeggen dat onze SEA-medewerkers in het bezit zijn van de benodigde certificeringen in verschillende specialisaties. De Google Ads certificaten blijven elk een jaar geldig, dat wil zeggen dat de toetsen jaarlijks door elke SEA-medewerker opnieuw moeten worden afgelegd. Op deze manier weet jij als klant zeker dat onze SEA-experts altijd op de hoogte zijn van alle belangrijke nieuwe functies binnen Google Ads.

Naast onze expertise binnen Google voelen onze medewerkers zich ook helemaal thuis binnen Amazon Sponsored Ads en Microsoft Ads. Ook voor deze platformen zijn onze marketeers in het bezit van de benodigde certificeringen.

Geen woorden maar daden

Uiteraard vinden we het belangrijk om onze kennis op peil te houden. Maar wat we het allerliefste doen is natuurlijk onze handen out de mouwen steken, en aan de slag gaan voor onze klanten. Ben je ook benieuwd naar wat een stel slimme en creatieve marketeers voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan eens contact op voor een kopje koffie of een belletje!

Neem contact op met...

Rob Bogaers

Founder & digital consultant

rob@findfactory.nl
013 - 8200164