VACATURE: SEO-MARKETEER

HI SEO-MARKETEER!

Heb jij al wat ervaring opgedaan op het gebied van Search Engine Optimization (SEO) en wil jij jouw kennis naar een hoger niveau tillen? Zou jij het liefst alle geheimen van de grote zoekmachines ontrafelen en een bijdrage leveren aan het succes van onze klanten? Top! Dan zijn wij op zoek naar jou. Laten we eerst eens kijken of we een potentiële match zijn:


 

DIT ZIJN WIJ

FindFactory Digital Agency is een ambitieus online marketingbureau met Brabantse roots. Ons team bestaat uit gedreven mensen met een passie voor – je raadt het niet – online marketing. In twaalf jaar tijd hebben we een divers klantenportfolio opgebouwd. Denk aan grote reisorganisaties, diverse webshops en mooie bedrijven in de home en living branche. We houden van korte lijntjes, zowel tussen collega’s als onze klanten. Verder delen we onze kennis graag via de FindFactory Academy.

OP KANTOOR

Als SEO-marketeer ga je onder leiding van een ervaren SEO-specialist de fijne kneepjes van (de technische kant) van het vak leren. Op een typische werkdag houd jij je bezig met het verbeteren van website prestaties en het begeleiden van trajecten naar nieuwe websites.

Ook zal je regelmatig data analyses uitvoeren. Aan de hand daarvan weet je welke verbeterslagen er nodig zijn om een website hoger te laten ranken. Jij vertaalt deze inzichten naar plannen en adviezen, waarmee onze klanten op de beste resultaten kunnen rekenen.

Je helpt zelfstandig onze klanten bij vraagstukken over technische SEO, content en autoriteit. Mocht het nodig zijn, dan kun je natuurlijk altijd terugvallen op collega’s die je maar al te graag helpen. Je kunt overigens ook bij ze terecht als je tussen het werken door zin hebt in een potje tafelvoetbal of darten.

Andere taken die geregeld op jouw to-do lijst staan zijn o.a. het maken van technische analyses, ondersteuning bieden bij migraties, het crawlen van websites en het analyseren van keywords. Oh ja, niet geheel onbelangrijk: je analyseert ook wat de concurrenten doen. Zo zorg je ervoor dat we ze altijd een stapje voor zijn.  Kortom: een functie die goed bij je zal passen als je van veel afwisseling houdt!

JIJ

 • Hebt 1 tot 2 jaar werkervaring met SEO (het liefst aan bureauzijde); Weet moeiteloos je weg te vinden in Google Analytics;
 • Hebt basiskennis van HTML en CSS;
 • Bent minimaal 32 uur per week beschikbaar om aan de slag te gaan voor onze klanten;
 • Bent leergierig en hebt de drive om jezelf verder te ontwikkelen op het gebied van SEO;
 • Bent communicatief sterk en een prettige sparringpartner voor onze klanten;
 • Bent een teamplayer die naast hard werken ook van gezelligheid houdt;
 • Hebt kennis van WordPress of bent bereid dit te leren;
 • Hebt een streepje voor als je kunt werken met één of meerdere tools als Google Search Console, Semrush, MOZ en Screaming Frog;

WAAROM JE BIJ ONS WIL WERKEN

 • Allereerst een passend salaris;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder pensioen- en bonusregeling;
 • Flexibiliteit: Je mag werken vanuit ons kantoor in Tilburg, maar ook vanuit je eigen home office of andere flexibele werkplekken;
 • Afwisselende werkzaamheden voor een breed klantenportfolio;
 • Voldoende mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen, o.a. met opleidingen & trainingen;
 • Drie handjes vol hele gezellige collega’s;
 • Goed verzorgde lunch en koffie/thee in overvloed;
 • Geregeld zéér gezellige teamborrels, themafeesten en karaokeavonden. Smeer je keel dus maar vast!

ZIJN WE NOG STEEDS EEN MATCH?

Onze sollicitatieprocedure gaat als volgt: lekker ouderwets. Geen fancy assessments, maar gewoon een goed – en hopelijk gezellig – gesprek. Daaraan voorafgaand vragen we je wel om een kleine motivatie en je CV. Deze mag je sturen naar Marlotte via marlotte@findfactory.nl. Niet meer, niet minder. Wie weet, tot ziens op ons kantoor!

Ben je enthousiast geworden maar heb je nog een aantal vragen over deze functie of FindFactory zelf? Ook deze kun je mailen naar bovenstaand mailadres. Je mag ook altijd bellen naar 013 820 0164 of kom langs voor een vrijblijvend gesprek. De koffie (of thee) staat al klaar!

– Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.