Tools

Het aanbod in tools dat geschikt is voor onder meer marketingdoeleinden lijkt eindeloos. Toch heeft iedereen zijn/haar eigen favorieten en datzelfde geldt voor FindFactory. Naast de tools die je hieronder ziet staan, zijn we vanuit de verschillende disciplines altijd op zoek naar nieuwkomers en houden we ontwikkelingen binnen reeds geïmplementeerde tools nauwlettend in de gaten.

Zonder tools geen online marketing? Nonsens, natuurlijk beschikken we over een gezonde dosis skills om jouw bedrijf online te laten floreren, maar waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Tools zorgen ervoor dat we de hele digitale brei, afkomstig van zoal websites en sociale media, overzichtelijk in één of meerdere platforms kunnen verzamelen, filteren en analyseren. Het maakt de boel lekker kneedbaar en geeft zowel jou als onszelf interessante inzichten.

Nieuwsgierig wat onderstaande tools voor jouw bedrijf en/of social media kanalen kunnen betekenen? Neem dan contact op voor een afspraak en kom vrijblijvend langs op ons kantoor!

COOSTO

Ons Social Team is razend enthousiast over de (Nederlandse) tool Coosto. Dit is een tool, of beter gezegd online platform waar alle social media data bij elkaar wordt gebracht tot één overzichtelijke brei. De techniek erachter ‘leest’ als het ware je doelgroep en maakt de data die hieruit voortkomt niet alleen inzichtelijk, maar vooral begrijpelijk. Middels een – of meerdere – dashboards per bedrijf, kunnen we de bijbehorende doelgroep nauwlettend in de gaten houden, maar ook inspelen op actuele gebeurtenissen of hot topics.

Het is tegenwoordig natuurlijk onmisbaar om online op te voet te volgen wat er speelt. Door gebruik te maken van Coosto hebben we continu inzicht in de gespreksstof van de doelgroep. Hierdoor kunnen we 24/7 inspelen op vragen, klachten, opmerkingen óf gewoon deelnemen aan het reeds gaande gesprek/discussie. Door al deze gebeurtenissen non-stop te monitoren, houden we de doelgroep van onze klanten tevreden, maar ook het bedrijf zelf. Coosto helpt namelijk ook mee aan de opbouw of het behoud van je merkreputatie.

COOSTO IN HET KORT

– Webcare op één plek (monitoren van reacties/gedrag);

– Social media beheer (posts inplannen op diverse platformen);

– Content categorieën analyseren op relevantie, actualiteit of zelfs specifieke hashtags en geodata.

Wil je meer weten over wat Coosto voor jouw bedrijf en/of social media kanalen kan betekenen? Neem dan contact op voor een afspraak en kom vrijblijvend langs op ons kantoor! Team Social staat te trappelen om hun enthousiasme voor deze tool over te dragen aan jou.