WEB: SEO

De optimalisatie van het zoeken en gevonden worden is waar het grofweg allemaal om draait binnen SEO (Search Engine Optimization). Zoekmachineoptimalisatie welteverstaan. Iedereen wil aanwezig zijn op het moment dat klanten naar jou op zoek zijn. En niet alleen via Google, maar ook via andere platformen als Bing en DuckDuckGo. Wij zorgen ervoor dat je website op de lange termijn optimaal geïndexeerd wordt, relevante content bevat én over de juiste backlinks beschikt. Deze doelstellingen behalen we zonder sponsoring van zoekmachines, want SEO is in feite puur organisch verkregen zoekverkeer.

In principe kan iedereen vanuit zijn/haar eigen stoel aan de slag met SEO. Toch komen we vaak enthousiaste doe-het-zelvers tegen die dit klusje ietwat onderschat hebben. Daarnaast moeten we je uit de droom trekken dat SEO instant wonderen verricht. Dat is namelijk niet zo. Resultaten op dit gebied zijn áltijd op de lange termijn. Om deze reden doen we bewust geen beloftes voor topposities in zoekmachines. Daartegenover staat dat we natuurlijk wel ons uiterste best doen om je website zo breed mogelijk vindbaar te maken.

Nieuwsgierig hoe en op welke punten onze SEO-specialisten jouw website kunnen optimaliseren? Neem dan contact op voor een afspraak (of belletje) en we vertellen je graag meer over onze aanpak!

Toch doe-het-zelven? 

Denk je na het lezen van bovenstaande: ‘Dat kan ik ook!’ Dan bieden we je de mogelijkheid om een basiscursus/training te volgen voor een vliegende S(EO)-tart van je website.