WEB OPTIMALISATIE

Het optimaliseren van een website is onder meer cruciaal voor de vindbaarheid en het succes van elk bedrijf dat online aanwezig is. Heb jij jouw website bijvoorbeeld al eens geanalyseerd op gebruiksvriendelijkheid, vreemde foutmeldingen, achterliggende techniek en de manier waarop je bezoekers bepaalde pagina’s bezoeken én verlaten? Zo niet, geen zorgen. Beter laat dan nooit!

De belangrijkste onderdelen van deze dienst zijn de optimalisatie binnen zoekmachines, van conversies en de algehele user experience. Deze zorgen er samen voor dat je website zowel voor zoekmachines (SEO) als voor de gebruiker (CRO) beter wordt. Wat dit concreet betekent in de vorm van doelen? Denk aan de toename van afgeronde transacties, de orderwaarde en natuurlijk het vergroten van de totale online omzet.

 

Even geduld a.u.b. 

Als je je website wilt optimaliseren is het goed om te weten dat dit niet van de één op andere dag gefixt is. Zo werken onze SEO- en CRO-specialisten middels een strak en nauwkeurig stappenplan alle analyses uit. Daarnaast houden we je regelmatig op de hoogte van onze bevindingen en hoe we deze kunnen inzetten op je website.

Optimaliseren met FindFactory? 

– Verhogen van conversies
– Ultieme user experience creëren
– Analyse van kansen, verbeterpunten en interessante inzichten

Nieuwsgierig hoe en op welke punten onze SEO- en CRO-specialisten jouw website kunnen optimaliseren? Neem dan contact op voor een afspraak (of belletje) en we vertellen je graag meer over onze aanpak!