Strategische consultancy

FindFactory is een digital agency. Dat betekent dat wij hand in hand met onze klanten werken aan verschillende digitale doelen. Onze strategieën zijn omnichannel. Want een doelgroep kan pas volledig worden afgevangen als je aanwezig bent op alle plekken waar die doelgroep zich bevindt. Onze consultants zijn gediplomeerde professionals die snel kunnen schakelen met elkaar, de doelgroep en met jou als klant. Wil je meer weten over wat wij op strategisch gebied voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan eens een kijkje op de volgende pagina’s of neem meteen contact met ons op!

Analyse

Voordat we stappen gaan zetten om jouw merk te helpen groeien kijken we samen terug. Hoe staat het merk in de markt? We starten met een nulmeting zodat we kunnen werken naar ambitieuze en realistische doelstellingen.

Lees meer

Strategie

Wanneer het startpunt in kaart is gebracht is het tijd om te kijken naar de horizon. We stellen gezamenlijk doelen en zetten een op maat gemaakte strategie op. Hoe we dat doen?

Lees meer

Organisatie

Aan de hand van een organisatiescan zetten wij de eerste stap naar een duurzame samenwerking met onze klanten. Meer weten?

Lees meer

Neem contact op met...

Rob Bogaers

Founder & digital consultant

rob@findfactory.nl
013 - 8200164