Tools & Software

Het aanbod in tools dat geschikt is voor onder meer marketingdoeleinden lijkt eindeloos. Toch heeft iedereen zijn/haar eigen favorieten en datzelfde geldt voor FindFactory. Naast de tools die je hieronder ziet staan, zijn we vanuit de verschillende disciplines altijd op zoek naar nieuwkomers en houden we ontwikkelingen binnen reeds geïmplementeerde tools nauwlettend in de gaten.

Zonder tools geen online marketing? Nonsens, natuurlijk beschikken we over een gezonde dosis skills om jouw bedrijf online te laten floreren, maar waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Tools zorgen ervoor dat we de hele digitale brei, afkomstig van zoal websites en sociale media, overzichtelijk in één of meerdere platforms kunnen verzamelen, filteren en analyseren. Het maakt de boel lekker kneedbaar en geeft zowel jou als onszelf interessante inzichten.

Nieuwsgierig wat deze tools voor jouw bedrijf en/of social media kanalen kunnen betekenen? Neem dan contact op voor een afspraak en kom vrijblijvend langs op ons kantoor!