Training Search Engine Optimization

Search Engine Optimization (SEO) of zoekmachineoptimalisatie omvat verschillende aspecten, welke samen de organische fundering van elke website vormen. En eigenlijk bij lange na niet alleen puur je website. Het komt er namelijk op neer dat een nauwkeurige aanpak van SEO ervoor zorgt dat alles wat je ziet, leest en aanklikt logisch aan elkaar te linken zijn. Een totaalplaatje dus.

In deze basistraining leer je de beginselen van SEO en wat je er kort gezegd mee kunt én moet. In tegenstelling tot andere diensten, is dit er een die op organische wijze resultaten genereert. Het oppakken van SEO klinkt voor veel bedrijven als een tijdrovende, vage klus en heeft onder meer om deze redenen geen hoge prioriteit. Toch is het er wel degelijk een die gegarandeerd loont op de langere termijn. Als je bedrijf op de hoogte is van alles rondom zoekmachineoptimalisatie, pluk je hier altijd de vruchten van.

Onze SEO-experts nemen je tijdens de training mee in de wereld van zoeken en gevonden worden. In de breedste zin van het woord kom je alles te weten over de werking van zoekmachines, de achterliggende techniek, waarom SEO onmisbaar is én wat de belangrijkste onderdelen/aandachtspunten zijn. Bij dat laatste kun je denken aan de drie heilige pijlers: techniek, relevantie, domeinautoriteit, waar we vanzelfsprekend uitgebreid op ingaan. Nou, is dit nét wat je zocht? Dan kun je je hier aanmelden.

“If you’re not meeting your visitors’ needs, it doesn’t matter how ‘optimized’ your site is”

– Stoney Degeyter

Na afloop van deze training:

  • kun je vast niet wachten om zelf aan de slag te gaan met je kersverse SEO-kennis.
  • heb je door dat SEO niet alleen draait om de vindbaarheid, maar het bijdraagt aan de complete gebruikerservaring van al je platformen.
  • ben je op de hoogte van zoekmachineoptimalisatie in meer dan alleen Google.
  • weet je het belang van techniek, relevantie en domeinautoriteit (in deze exacte volgorde).
  • zie je waarschijnlijk op elke website of na elke zoekintentie wat er anders of beter kan.
  • hopen we je natuurlijk graag opnieuw te zien voor één van onze andere online marketing of expert trainingen.

Klinkt goed? Aanmelden voor en informatie over een training kan via mij.

Wendy van Opbergen

Traffic manager legal & finance