TRAINING CONVERSIE OPTIMALISATIE

Meer verkopen, downloads, e-mailadressen of verkeer naar je website? Dat bereik je met conversie-optimalisatie, oftewel CRO (Conversion Rate Optimization). Het is dé manier om je digitale platformen gedurende een continu en doorlopend proces te verbeteren. Dat klinkt inderdaad als een tijdrovende klus, waarvoor je vanzelfsprekend enige kennis van zaken voor nodig hebt. Laten we daar nu precies het fijne vanaf weten – en jij misschien ook wel na deze training.

CRO IS VEEL MEER DAN A/B TESTEN

In deze basistraining conversie-optimalisatie delen onze CRO-kenners hun enthousiasme en kennis over het wonderschone optimalisatie-vak graag met jou. En voordat we gaan gooien met termen als A/B en multivariate testing, leggen we haarfijn uit wat CRO in beginsel inhoudt. Zo heeft conversie-optimalisatie niet alleen invloed op je digitale platformen, maar ook op de ontwikkelingen binnen je organisatie. Je kunt je voorstellen dat je als vooruitstrevend bedrijf snel wil inspelen op zaken als een wijziging in de samenstelling van je doelgroep of relevante technologische ontwikkelingen.

Conversie-optimalisatie houdt ook in dat je beter inzicht krijgt in de manier waarop je klanten zich bewegen over je online platformen. Laat het websiteverkeer bijvoorbeeld een stijgende lijn zien, welke zich vervolgens niet doortrekt in de aankopen? Dan kun je er de vinger op leggen dat er ergens een kink in de kabel zit. Middels het nauwkeurig in kaart brengen van de route van je klant, kun je op de juiste manier en op het moment suprême inspelen op de behoeften van deze klant. Daar wil je vast meer over weten, toch? Komt goed uit, want hier kun je je aanmelden voor onze basistraining conversie-optimalisatie.

Waar we het voor doen

''
Frangken Tuhumena
CEO - 333travel
19 december 2020
Reeds jaren partner van Findfactory. Ze zijn een uitstekende partner voor ons. Ze denken met ons mee kunnen snel schakelen en zijn professioneel. Top medewerkers en enthousiast. Thanks Rob en je team!
''
Bart van den Boer
Ondernemer - Plantbezorgd.nl
22 november 2020
Training over Google Ads gedaan bij FindFactory. Prettige, leerzame ochtend gehad waar ik echt mee verder geholpen ben. Fijn dat ik vooraf zelf kon aangeven waar ik dieper op in wilde gaan en welke onderwerpen we konden skippen omdat ze voor mij niet relevant waren.
''
Rianne van der Heijden
Marketeer - Spinpanel
14 oktober 2020
Twee uiterst verhelderende sessies gehad met Findfactory. Ze bieden een kritisch oog en komen met waardevolle tips waar je echt iets mee kan. Ook handig dus als audit voor je huidige digital marketing strategie.
''
Bas Schoemaker
Marketingmanager - Effeweg
27 oktober 2020
Een aantal jaren mogen samenwerken met deze club enthousiaste Digital Marketeers. Hebben veel kennis van zaken, denken actief met je mee en leveren écht kwaliteit. Een absolute aanrader indien je als onderneming opzoek bent naar toegevoegde waarde omtrent Online Marketing, voor welke discipline dan ook.
''
Wouter Rikken
Eigenaar en ontwerper - Posterjunkie
20 december 2019
Ontzettend vriendelijke en vakkundige medewerkers die proactief handelen en goed meedenken hoe het beoogde resultaat het beste valt te behalen.

Klinkt goed?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op met..

Wendy van Opbergen

Traffic manager legal & finance