TRAINING SOCIAL MEDIA ADVERTISING

Op een bepaald moment, met een bepaalde boodschap je doelgroep bereiken? Dat krijg je zoal voor elkaar met een kwalitatief staaltje social media advertising. Denk aan platformen als Facebook, Instagram, LinkedIn en Pinterest. De data die we hieruit verkrijgen, zoals zoek-, klik- en leesgedrag, helpen je met het bepalen van zogenoemde touch points in de customer journey.

DE WERELD VAN SOCIAL MEDIA ADVERTISING

In deze basistraining social media advertising nemen onze Social Media-specialisten je mee in de wereld van adverteren binnen Facebook, Instagram, LinkedIn en Pinterest. Deze zeer populaire social platformen worden veelvuldig gebruikt door jouw doelgroep, dus is het dé plek bij uitstek om op de juiste manier te adverteren. Vanzelfsprekend kun je met verschillende uitgangspunten starten met adverteren, zoals het opwekken van interactie, vergroten van je naamsbekendheid of simpelweg de verkoop van producten en diensten.

Elk social media platform heeft weer andere voor- en nadelen. Dit geldt niet alleen voor de manier waarop er geadverteerd kan worden, maar ook met welk doel mensen gebruik maken van een bepaald medium. Je kunt je voorstellen dat Instagram bij uitstek geschikt is voor inspirerende, visueel aantrekkelijke beelden en boodschappen, dat LinkedIn een match is met zakelijk georiënteerde advertising doeleinden en dat Facebook dé plek is om je community op de hoogte te houden van belangrijke updates en evenementen.

Waar we het voor doen

''
Frangken Tuhumena
CEO - 333travel
19 december 2020
Reeds jaren partner van Findfactory. Ze zijn een uitstekende partner voor ons. Ze denken met ons mee kunnen snel schakelen en zijn professioneel. Top medewerkers en enthousiast. Thanks Rob en je team!
''
Bart van den Boer
Ondernemer - Plantbezorgd.nl
22 november 2020
Training over Google Ads gedaan bij FindFactory. Prettige, leerzame ochtend gehad waar ik echt mee verder geholpen ben. Fijn dat ik vooraf zelf kon aangeven waar ik dieper op in wilde gaan en welke onderwerpen we konden skippen omdat ze voor mij niet relevant waren.
''
Rianne van der Heijden
Marketeer - Spinpanel
14 oktober 2020
Twee uiterst verhelderende sessies gehad met Findfactory. Ze bieden een kritisch oog en komen met waardevolle tips waar je echt iets mee kan. Ook handig dus als audit voor je huidige digital marketing strategie.
''
Bas Schoemaker
Marketingmanager - Effeweg
27 oktober 2020
Een aantal jaren mogen samenwerken met deze club enthousiaste Digital Marketeers. Hebben veel kennis van zaken, denken actief met je mee en leveren écht kwaliteit. Een absolute aanrader indien je als onderneming opzoek bent naar toegevoegde waarde omtrent Online Marketing, voor welke discipline dan ook.
''
Wouter Rikken
Eigenaar en ontwerper - Posterjunkie
20 december 2019
Ontzettend vriendelijke en vakkundige medewerkers die proactief handelen en goed meedenken hoe het beoogde resultaat het beste valt te behalen.

Klinkt goed?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op met..

Wendy van Opbergen

Traffic manager legal & finance