Training Contentmarketing

Content is overal en komt in vele vormen. Van prikkelende social media posts tot geoptimaliseerde webteksten en van doelgroepgerichte blogs tot zakelijke interviews. Wil je je op marketinggebied verdiepen in de mogelijkheden van content? Dan is het van levensbelang dat je ook iets weet over SEO. Deze twee gaan namelijk hand in hand, maar tijdens een training kom je daar natuurlijk álles over te weten.

INLEVEN IN JE DOELGROEP

In elke training nemen onze content marketeers je vol enthousiasme mee in een onmisbaar stukje online marketing. Juist, content! En dat is uiterst essentieel voor de interactie met je doelgroep, mits deze relevant is natuurlijk. Dat is doorgaans namelijk het eerste onderdeel dat we (door middel van SEO) uitzoeken voor onze klanten. Als je de inhoud van alle online communicatie uitingen prikkelend en/of nuttig maakt voor je doelgroep, zorg je dat deze de aandacht grijpt, een band creëert en vervolgens ook andere marketingdoelen bereikt, zoals een aankoop.

Als we het over content op verschillende platformen hebben, dan doelen we niet alleen op simpele webteksten, maar ook inhoudelijke blogs of interviews, inspirerende bedrijfscases, posts op uiteenlopende social media kanalen, een kwalitatieve ‘over ons’ pagina, meta data én de ietwat creatievere zaken als foto’s en video’s of een verfrissende brainstormsessie.

De definitie van content is hiermee dus niet bepaald in één zin te duiden en dat is eigenlijk ook precies wat het zo uitdagend maakt!

BLIJVEN ONTWIKKELEN

Onze trainingen zijn goed met elkaar te combineren. Een training Contentmarketing sluit goed aan op de volgende trainingen:

Passend bij jouw behoefte

Content is overal en komt in vele vormen. Om ervoor te zorgen dat de training aansluit bij wat jij wil leren, bieden we van elke training zowel een basic training als een advanced training aan. Heb je specifieke wensen? Vraag dan een training op maat aan!

BASIC TRAINING

In deze basic training leer je:

  • wat contentmarketing is;
  • hoe je dit het beste kunt inzetten op diverse platformen;
  • wat de link is tussen content en SEO.
Aanmelden

Duur

De basic training Contentmarketing duurt 2 tot 3 uur.

Voorkennis & benodigdheden

Voorkennis is niet nodig voor deze training. De training wordt gevolgd via een eigen laptop.

Locatie

Deze training is zowel bij ons als bij jullie op kantoor te volgen.

Investering

De investering van een basic training is vanaf €595,- excl. BTW.

ADVANCED TRAINING

In deze advanced training leer je:

  • wanneer je moet kiezen voor welke vorm van content;
  • op welke manier je content resultaatgericht kunt inzetten;
  • hoe je relevante SEO-zoekwoorden verwerkt in je content.
Aanmelden

Duur

De advanced training Contentmarketing duurt 3 tot 4 uur.

Voorkennis & benodigdheden

Enige voorkennis is nodig voor deze training. Controleer bij de basic training of je over de gewenste voorkennis beschikt. De training wordt gevolgd via een eigen laptop.

Locatie

Deze training is zowel bij ons als bij jullie op kantoor te volgen.

Investering

De investering van een advanced training is vanaf €895,- excl. BTW.

Training op maat

Elke organisatie is uniek. Het is daarom ook mogelijk om een training op maat te volgen. Hierbij richten onze trainers zich op de aspecten van online marketing die voor jou en je organisatie belangrijk zijn. Tijdens deze training wordt er gewerkt met de data van je organisatie, wat voor herkenning en interpretatie zorgt. Hierdoor kun je na de training de nieuwe kennis direct toepassen in je werkzaamheden. Dit zorgt ervoor dat de training gegarandeerd van toegevoegde waarde is.

Heb je specifieke wensen of een vraagstuk? We kijken samen graag naar een oplossing van toegevoegde waarde.

Lijkt dit je wat?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op met...

JESSICA VAN LEEUWEN

FindFactory Academy