Training

TRAINING CONTENTMARKETING


Potentiële klanten bereiken, aan je merk binden en overhalen tot een (terugkerende) conversie? Met contentmarketing kan het. Hoe je dat aanpakt voor jouw bedrijf, welk nut het heeft en welke kansen het biedt, leer je tijdens een training. Zo kun je voortaan ook zelfstandig én doelgericht te werk met contentcreatie.

51 beoordelingen een 5.0

Trainer

Michelle Verstappen

Praktische informatie

  • Op locatie
  • 1 dagdeel
  • Voorbereiding
  • Max. € 995,- p.p.

Ben jij content met je content? Dat is mooi, maar zijn je (potentiële) klanten dat ook? Misschien een belangrijkere vraag om te stellen, want dit is hét middel om een relatie op te bouwen met hen.

Leer waarom content

Met een training contentmarketing leer je hoe je inspeelt op de customer journey. We leren je na te denken over een logische link tussen informatie op verschillende platformen. En je ontdekt hoe je SEO-tools inzet om unieke zoektermen en onderwerpen te vinden. Zin in? Wij ook.

Download de brochure

Passend bij jouw behoefte

Content (leren) maken waar je doelgroep en website blij van worden? Onze content marketeers nemen je graag mee in de mogelijkheden van online content. Met de keuze tussen een basic of advanced training bepaal je makkelijk het passende kennisniveau. Heb je specifieke wensen of een uitdagend vraagstuk? Vraag dan een training op maat aan!

 

Download de brochure

Beginner?

kies voor een basic training

In een basic training leer je:

  • Wat contentmarketing is.
  • Hoe, waar en wanneer je content het beste inzet op diverse platformen.
  • Waarom kennis van zoekmachineoptimalisatie (SEO) essentieel is bij contentcreatie.

 

VANAF € 595,- PP

AL ENIGE ERVARING?

kies voor een ADVANCED TRAINING

In deze advanced training leer je:

  • Wanneer je kiest voor welke vorm van content.
  • Op welke manier je contentmarketing resultaatgericht kunt inzetten.
  • Hoe je relevante zoektermen verwerkt in webcontent om online verkeer aan te trekken.

 

VANAF € 895,- PP

DIEPER IN DE DATA DUIKEN

kies voor een TRAINING OP MAAT

Elke organisatie, persoon of kennisvraag is uniek. In onze Academy kun je daarom ook op maat gemaakte trainingen en trajecten volgen. De trainers richten zich dan specifiek op zaken die voor jou en je organisatie relevant zijn.

We werken met (beschikbare) data en kanalen van je organisatie, zodat je alle opgedane kennis direct kunt toepassen in de praktijk.

 

VANAF € 995,- PP

COMBINEER EN LEER MEER

Onze trainingen zijn goed met elkaar te combineren. Een training contentmarketing sluit goed aan op de volgende trainingen: