TRAINING CONTENTMARKETING

Van prikkelende posts voor diverse social kanalen tot volledig geoptimaliseerde webteksten en van zakelijke interviews tot inspirerende blogs: content is overal en komt in vele vormen.

 

 

 

INLEVEN IN JE DOELGROEP

In deze training nemen onze content marketeers je vol enthousiasme mee in een onmisbaar stukje online marketing. Juist, content! En dat is uiterst essentieel voor de interactie met je doelgroep, mits deze relevant is natuurlijk.

Relevantie is namelijk een van de zaken die we (via SEO) uitzoeken voor onze klanten. Als je de inhoud van alle online communicatie uitingen prikkelend en/of nuttig maakt voor je doelgroep, zorg je dat deze de aandacht grijpt, een band creëert en vervolgens ook andere marketingdoelen bereikt, zoals een aankoop.

Als we het over content op verschillende platformen hebben, dan doelen we niet alleen op simpele webteksten, maar ook inhoudelijke blogs of interviews, inspirerende bedrijfscases, posts op uiteenlopende social media kanalen, een kwalitatieve ‘over ons’ pagina, meta data én de ietwat creatievere zaken als foto’s en video’s of een verfrissende brainstormsessie.

BLIJVEN ONTWIKKELEN

Onze trainingen zijn goed met elkaar te combineren. Een training Contentmarketing sluit goed aan op de volgende trainingen:

 

DESIGN
(binnenkort)

Passend bij jouw behoefte

Content is overal en komt in vele vormen. Om ervoor te zorgen dat de training aansluit bij wat jij wil leren, bieden we van elke training zowel een basic training als een advanced training aan. Heb je specifieke wensen? Vraag dan een training op maat aan!

 

BASIC TRAINING

In deze basic training leer je:

  • wat contentmarketing is;
  • hoe je dit het beste kunt inzetten op diverse platformen;
  • wat de link is tussen content en SEO.
Aanmelden

Praktisch programma

Vooraf krijg je een voorbereidingsopdracht, tijdens de training maak je opdrachten en naderhand krijg je een naslagwerk.

Voorkennis & benodigdheden

Voorkennis is niet nodig voor deze training. De training wordt gevolgd via een eigen laptop.

Duur

De basic training Contentmarketing duurt een dagdeel.

Investering

De investering van een basic training is €595,- excl. BTW.

ADVANCED TRAINING

In deze advanced training leer je:

  • wanneer je moet kiezen voor welke vorm van content;
  • op welke manier je content resultaatgericht kunt inzetten;
  • hoe je relevante SEO-zoekwoorden verwerkt in je content.
Aanmelden

Praktisch programma

Vooraf krijg je een voorbereidingsopdracht, tijdens de training maak je opdrachten en naderhand krijg je een naslagwerk.

Voorkennis & benodigdheden

Voorkennis is nodig voor deze training. Bekijk voor de zekerheid de inhoud van de basic training. De training wordt gevolgd via een eigen laptop.

Duur

De advanced training Contentmarketing duurt een dagdeel.

Investering

De investering van een advanced training is €895,- excl. BTW.

TRAINING OP MAAT

Elke organisatie is uniek. Het is daarom ook mogelijk om een training op maat te volgen. Hierbij richten onze trainers zich op de aspecten van online marketing die voor jou en je organisatie belangrijk zijn. Er wordt gewerkt met data van je organisatie, wat voor herkenning en interpretatie zorgt. Hierdoor kun je na afloop alle opgedane kennis direct toepassen in je werkzaamheden. Kortom, een training die gegarandeerd van toegevoegde waarde is.

Heb je specifieke wensen of een uitdagend vraagstuk? Wij kijken graag mee naar een geschikte oplossing!

contentmarketing de invloed van hoofdletters op tekst en beleving consumenten

Lijkt dit je wat?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.