Onze aanpak

FindFactory is een digital agency dat werkt aan digitale doelen. Dat doen we niet alleen, maar samen met onze klanten. Onze strategieën kenmerken zich door een omnichannel aanpak, want we vinden het belangrijk om in te zetten op alle (online) plekken waar jouw doelgroep zich bevindt. Onze specialisten schakelen snel met elkaar, met jou als klant, maar waar mogelijk ook zeker met de doelgroep.

ANALYSE

Een uitgebreid strategisch plan begint bij het analyseren van de huidige status van de organisatie (welke expertise heeft de klant in huis?), de bestaande leveranciers (denk aan techniek/software en mediabureau), waarna we alle data van het bedrijf onder de loep nemen. Door middel van nulmetingen leggen wij alle gevoelige plekken van de online aanwezigheid van jouw merk bloot. We bekijken dit vanuit alle disciplines zodat we kunnen streven naar een maximale effectiviteit van je marketinginspanningen.

Natuurlijk is het niet alleen van belang om te kijken wat er beter kan. Door te kijken welke tactieken in het verleden hebben gewerkt kunnen we veel inzicht krijgen in de behoeften van de organisatie en de doelgroep van de organisatie. Het bundelen van data uit het verleden en het heden draagt bij aan een daadkrachtig digitaal marketingplan.

Omnichannel, gevat, creatief en effectief

STRATEGIE

Onze strategieën zijn omnichannel, gevat, creatief en niet te vergeten: effectief. Als we iets met liefde realiseren voor onze klanten is het meetbaar en creëren we een blijvend effect. Dat effect staat voor alle positieve ontwikkelingen die wij voor onze klanten hebben bewerkstelligd.

Hoe we dat dat positieve effect voor jouw merk kunnen bewerkstelligen? Dat is afhankelijk van de doelen die we samen stellen. Wij merken in de praktijk dat het stellen van definitieve doelen lastiger is dan dat het misschien van tevoren lijkt. Omdat alles wat we doen meetbaar is, gaan we pas effectief aan de slag wanneer de doelstellingen gekaderd zijn vanuit data, potentie, haalbaarheid en niet te onderschatten: communicatie en organisatie.

Doelen behalen we niet alleen, maar samen met onze klanten

ORGANISATIE

Het behalen van doelen voor onze klanten doen wij niet alleen, maar samen met de klant. Daarom is het ontzettend belangrijk dat zowel ons team, als het team van de klant optimaal is ingericht voor de te behalen doelen.

We hechten waarde aan een eerlijke en transparante samenwerking, waarbij heldere communicatie centraal staat. Zien wij bijvoorbeeld met het schrijven van de strategie en het uitstippelen van de doelstellingen dat deze met het huidige team niet te realiseren zijn? Dan gaan we in overleg op zoek naar een externe partij die beschikt over de juiste middelen om de gestelde doelen te behalen.

 

Nieuwsgierig wat we voor jouw bedrijf kunnen doen? Je weet ons te vinden.

our stories

Neem contact op met...

Kira Graumans

Account strategist