Aanpak

FindFactory is een digital agency dat werkt aan digitale doelen. Dat doen we niet alleen, maar samen met onze klanten. Onze strategieën kenmerken zich door een omnichannel aanpak, want we vinden het belangrijk om in te zetten op alle online plekken waar jouw doelgroep zich bevindt. Onze specialisten schakelen snel met elkaar, met jou als klant, maar waar mogelijk ook zeker met de doelgroep.

DIT IS HOE WE HET DOEN

Matching

Matching betekent voor ons het vinden van een bedrijf met vergelijkbaar DNA. Zijn we van toegevoegde waarde voor elkaar? Spreken we dezelfde taal? Dan hebben we een match die garant staat voor een soepele samenwerking.

Géén match? Geen probleem: we kijken eerst of we je kunnen verbinden met iemand uit ons eigen netwerk. Niks voor jou? Dan biedt het volgen van een training wellicht uitkomst!

Deepdive data

Een uitgebreid en doordacht plan begint bij het onderzoeken van de huidige situatie van de organisatie en bestaande leveranciers. Hierna nemen we alle data onder de loep. Samen met iemand uit ons netwerk analyseren we bijvoorbeeld hoe jouw merkstrategie of communicatieplan eruitziet. Vanuit deze analyse gaan we verder naar de doelstellingen.

Doelen stellen

De doelen die we samen stellen, zijn bepalend voor het positieve effect voor jouw merk. In de praktijk merken we dat het stellen van een definitief doel soms lastiger is dan van tevoren lijkt. Als dit het geval is maken we samen een verhelderende SWOT-analyse van jouw organisatie.

Samen dansen

Bovenstaande stappen doorlopen? Dan is het tijd om samen aan de slag te gaan! Dat doen we niet door naast elkaar te dansen, maar juist met elkaar.

Het realiseren van groei, waarborgen van een hogere effectiviteit of het creëren van meer interactie: samen doen we er alles aan om die duurzame samenwerking te verwezenlijken.

WERKEN AAN EEN DUURZAME RELATIE

Klinkt goed?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.