Training Google Ads en Microsoft Ads

Adverteren via Microsoft Ads (voorheen Bing) heeft diverse overeenkomsten met adverteren via Google. Het verschil zit ‘m in de mogelijkheden, deze zijn iets beperkter en daarmee wordt Microsoft Ads gezien als minderwaardig. Toch doe je er goed aan om dit advertentieplatform niet uit te sluiten in je marketingstrategie. Tijdens deze training vertellen we je waarom beide advertentieplatformen ertoe doen én hoe je deze optimaal kunt benutten.

GOOGLE ADS EN MICROSOFT ADS

Omdat de concurrentie in de meeste branches minder aanwezig is in Microsoft dan in Google, liggen de klikprijzen van Microsofts advertentieplatform een stuk lager. Je vergroot bovendien je online zichtbaarheid. Er is namelijk een complete doelgroep die zijn of haar zoektocht altijd en alleen start via Microsoft; zij komen daardoor simpelweg niet in aanraking met de advertenties van Google. Terug naar de concurrentie: omdat deze minder vertegenwoordigd is, ligt het doorklikratio of Click Through Rate (CTR) op je advertenties doorgaans een stuk hoger.

Onze SEA-specialisten nemen je tijdens deze training mee in de mogelijkheden van Google Ads en Microsoft Ads. Bij beide advertentieplatformen geldt: de advertentie moet zo relevant mogelijk zijn voor je klant. Daarom leer je allereerst hoe je een advertentie zo goed mogelijk kan laten aansluiten op een zoekopdracht, hoe je een campagne aanmaakt via Google Ads en hoe je deze vervolgens ook kunt optimaliseren voor gebruik middels Microsoft Ads.

BLIJVEN ONTWIKKELEN

Onze trainingen zijn goed met elkaar te combineren. Een training Google Ads en Microsoft Ads sluit goed aan op de volgende trainingen:

Passend bij jouw behoefte

Blijf voor op je concurrentie met kennis over Google Ads en Microsoft Ads. Om ervoor te zorgen dat de training aansluit bij wat jij wil leren, bieden we van elke training zowel een basic training als een advanced training aan. Heb je specifieke wensen? Vraag dan een training op maat aan!

BASIC TRAINING

In deze basic training leer je:

  • wat Google Ads en Microsoft Ads is;
  • de evolutie van Google Ads;
  • de mogelijkheden van adverteren via o.a. Google, YouTube en Gmail;
  • tips en tricks voor video’s en banners die geschikt zijn voor online advertising.
Aanmelden

Duur

De basic training Google Ads en Microsoft Ads duurt 2 tot 3 uur.

Voorkennis & benodigdheden

Voorkennis is niet nodig voor deze training. De training wordt gevolgd via een eigen laptop.

Locatie

Deze training is zowel bij ons als bij jullie op kantoor te volgen.

Investering

De investering van een basic training is vanaf €595,- excl. BTW.

ADVANCED TRAINING

In deze advanced training leer je:

  • hoe je een advertentie zo goed mogelijk laat aansluiten op een zoekopdracht;
  • hoe je een campagne aanmaakt via Google Ads;
  • hoe je een campagne kunt optimaliseren voor het beste resultaat.
Aanmelden

Duur

De advanced training Google Ads en Microsoft Ads duurt 3 tot 4 uur.

Voorkennis & benodigdheden

Enige voorkennis is nodig voor deze training. Controleer bij de basic training of je over de gewenste voorkennis beschikt. De training wordt gevolgd via een eigen laptop.

Locatie

Deze training is zowel bij ons als bij jullie op kantoor te volgen.

Investering

De investering van een advanced training is vanaf €895,- excl. BTW.

Training op maat

Elke organisatie is uniek. Het is daarom ook mogelijk om een training op maat te volgen. Hierbij richten onze trainers zich op de aspecten van online marketing die voor jou en je organisatie belangrijk zijn. Tijdens deze training wordt er gewerkt met de data van je organisatie, wat voor herkenning en interpretatie zorgt. Hierdoor kun je na de training de nieuwe kennis direct toepassen in je werkzaamheden. Dit zorgt ervoor dat de training gegarandeerd van toegevoegde waarde is.

Heb je specifieke wensen of een vraagstuk? We kijken samen graag naar een oplossing van toegevoegde waarde.

Lijkt dit je wat?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op met...

JESSICA VAN LEEUWEN

FindFactory Academy