Training

GOOGLE ANALYTICS 4 TRAINING


Google Analytics, momenteel bekend als Universal Analytics, is één van de meest bekende dataverwer- kers binnen online marketing en is sinds juli 2023 over naar Google Analytics 4.

51 beoordelingen een 5.0

Trainer

Roberto Kalaitzakis

Praktische informatie

  • Op locatie
  • 1 Dagdeel
  • Voorbereiding
  • Max. € 995,- p.p.

Leer je websitebezoekers kennen

Tijdens onze Google Analytics 4 trainingen bespreken we hoe je de data van jouw websiteverkeer verzamelt, verwerkt, selecteert én analyseert. Ook bespreken we wat de verschillen zijn tussen Universal Analytics en Google Analytics 4. Met de juiste theoretische en praktische kennis over verschillende instellingen, filters en segmenten kun je alle data gestructureerd inrichten en inzetten voor (marketing)doeleinden.

Dankzij deze tool kun je specifiek nagaan wat de kwaliteit van een bepaalde campagne, advertentie of zoekwoord is. Dit kun je vervolgens vergelijken met de kwaliteit van het verkeer dat uit andere platformen komt, zoals organisch, direct of social media. Meer weten?

Download de brochure

Passend bij jouw behoefte

Blijf voor op je concurrentie met kennis over Google Ads en Microsoft Ads. Om ervoor te zorgen dat de training aansluit bij wat jij wil leren, bieden we van elke training zowel een basic training als een advanced training aan. Heb je specifieke wensen? Vraag dan een training op maat aan!

 

Download de brochure

Beginner?

Kies voor een basic training

In een basic training leer je:

  • Wat Google Analytics 4 is.
  • Hoe je de online tool kunt gebruiken en welke mogelijkheden er zijn.
  • Op welke manier je de belangrijkste data verzamelt.
  • Welke instellingen en filters relevant zijn.

 

VANAF € 595,- PP

DIEPER IN DE DATA DUIKEN

Kies voor een TRAINING OP MAAT

Elke organisatie, persoon of kennisvraag is uniek. In onze Academy kun je daarom ook op maat gemaakte trainingen en trajecten volgen. De trainers richten zich dan specifiek op zaken die voor jou en je organisatie relevant zijn.

We werken met (beschikbare) data en kanalen van je organisatie, zodat je alle opgedane kennis direct kunt toepassen in de praktijk.

 

VANAF € 995,- PP

COMBINEER EN LEER MEER

Onze trainingen zijn goed met elkaar te combineren. Een training Google Analytics 4 sluit goed aan op de volgende trainingen: