TikTok training

Binnen een paar jaar tijd heeft TikTok zich onmisbaar gemaakt in het social media landschap. En alhoewel nog niet alle bedrijven bewust zijn van de mogelijkheden die dit kanaal biedt, worden de kansen voor ondernemers in de tussentijd steeds groter en groter. Tijd dus om TikTok op te nemen in jouw marketingstrategie. 

Maak kennis met het populairste social media kanaal van het moment

In korte tijd heeft TikTok de wereld veroverd en daar blijft het niet bij… TikTok is here to stay! Nog niet zo lang geleden stond het platform bekend om de vrolijke dansfilmpjes van tieners, maar inmiddels is het véél meer dan dat. Naast Gen Z weten ook steeds vaker millenials de weg naar de populaire app te vinden. Dit maakt het platform enorm interessant voor ondernemers die een brede doelgroep willen bereiken.

TikTok wordt niet alleen gebruikt voor vermaak, maar geldt tegenwoordig ook als zoekmachine.  Inspiratie voor het avondeten, vakantietips, outfits… Je vindt het allemaal op TikTok. Deze nieuwe manier van zoeken biedt veel kansen voor bedrijven die snel willen opvallen met hun product of dienst.

Alhoewel het algoritme van de app voortdurend verandert en de mogelijkheden voor ondernemers in de nabije toekomst nog meer worden uitgebreid, blijft één ding ongewijzigd. Uitblinken op TikTok doe je door frequent authentieke en aansprekende video’s te plaatsen. En voor je het weet heb je van jouw volgers je fans gemaakt.

Klaar om TikTok-expert te worden? Wij leren je de kneepjes van het (nieuwe) vak tijdens een van onze onderstaande trainingen:

  • Basic training
  • Training op maat

Meer informatie nodig?

Een training op jouw niveau

Maak kennis met TikTok, het snelstgroeiende social media kanaal van dit moment. Of je nu al eerdere ervaring hebt óf from scratch moet beginnen. Met een basic of advanced training kan iedereen op een passende manier nieuwe kennis opdoen. Heb je specifieke wensen of een uitdagend vraagstuk? Vraag dan een training op maat aan.

Beginner?

Kies voor een basic training

In deze basic training leer je:

  • Wat TikTok (marketing) is.
  • Het verschil tussen advertising en organisch.
  • Hoe je een succesvolle TikTok-video opbouwt.
  • Welke advertentiemogelijkheden er zijn.
  • Alle belangrijke do’s and don’ts.

 

LEES MEER

Praktisch programma

Vooraf krijg je een voorbereidingsopdracht, tijdens de training maak je opdrachten en naderhand ontvang je een naslagwerk.

DUUR

De basic training TikTok duurt één dagdeel.

VOORKENNIS & BENODIGDHEDEN

Voorkennis is niet nodig voor deze training. De training wordt gevolgd via een eigen laptop.

INVESTERING

De investering van een basic training bedraagt €595,- excl. BTW.

 

Meld je aan voor deze training

SPECIFIEKE WENSEN of een uitdagend vraagstuk?

Ga voor de training OP MAAT

Elke organisatie is uniek. Het is daarom ook mogelijk om een training op maat te volgen. Hierbij richten onze trainers zich op de aspecten van online marketing die voor jou en je organisatie belangrijk zijn.

We werken bovendien  met de kanalen en (beschikbare) data van je organisatie, zodat je alle opgedane kennis direct kunt toepassen in de praktijk. Kortom, een training die gegarandeerd van toegevoegde waarde is.

Heb je specifieke wensen of een uitdagend vraagstuk? Wij kijken graag mee naar een geschikte oplossing!

 

LEES MEER

Praktisch programma

Vooraf krijg je een voorbereidingsopdracht, zodat we alle behoeften en knelpunten vooraf inzichtelijk hebben.

 

VOORKENNIS & BENODIGDHEDEN

Voorkennis is nodig voor deze training. Bekijk voor de zekerheid de inhoud van de basic training. De training wordt gevolgd via een eigen laptop.

 

DUUR

De training op maat duurt een dagdeel.

 

INVESTERING

De investering van een training op maat is €995,- excl. BTW.

VRAAG AAN

Blijf jezelf
ontwikkelen

Onze trainingen zijn goed met elkaar te combineren. Zeker als ze binnen hetzelfde vakgebied vallen. Zo kun je jezelf blijven ontwikkelen. Een training TikTok sluit perfect aan op: