Training

Zoekmachineoptimalisatie


Zoekmachineoptimalisatie - of Search Engine Optimization (SEO) - legt de fundering voor elke website. Het structureert de boel, verbetert de gebruikerservaring en draagt bij aan de vindbaarheid. Kort gezegd komt het erop neer dat SEO alles wat je ziet, leest en aanklikt logisch aan elkaar te linken is. En dat krijg je alleen voor elkaar als je dit op de juiste manier aanpakt. 

51 beoordelingen een 5.0

Trainer

Tom van Loon

Praktische informatie

 • Op locatie
 • 1 dagdeel
 • Voorbereiding
 • Max. € 995,- p.p.

Maak je website vindbaar in Google

Wat je met SEO allemaal kunt én moet? We dachten dat je het nooit zou vragen… Maar even zonder grappen, dat leren we je graag. In tegenstelling tot andere online marketingactiviteiten kun je met SEO ‘organisch’ resultaten behalen. Je hoeft dus geen rekening te houden met eventuele advertentiekosten. In principe al een hele aantrekkelijke reden om ermee te starten.

Helaas belandt zoekmachineoptimalisatie bij veel bedrijven laag op de prioriteitenlijst. Het is namelijk wel een klus waar wat tijd in gaat zitten, aangezien het een continu proces is. Met het volgen van een SEO-training bewapen je jezelf (of uitverkoren werknemers) met de juiste kennis en handvatten. Dit met als doel dat je er daarna zelf mee aan de slag kunt.

Je leert hoe zoekmachines werken, welke techniek erachter zit, waarom SEO onmisbaar is én wat de belangrijkste aandachtspunten zijn. Klinkt goed? Meld je dan aan voor een training en ontdek hoe de wereld van zoeken en vonden worden in elkaar steekt.

 

 

Download de brochure

Passend bij jouw behoefte

Hoe zorg jij ervoor dat mensen jouw website vinden? Wij maken je graag wegwijs in de wereld van zoekmachineoptimalisatie. En of je nu al eerdere ervaring hebt óf from scratch moet beginnen. Met een basic of advanced training kan iedereen op een passende manier nieuwe kennis opdoen. Heb je specifieke wensen of een uitdagend vraagstuk? Vraag dan een training op maat aan!

 

Download de brochure

Beginner?

kies voor een basic training

In deze basic training leer je:

 • Wat zoekmachineoptimalisatie (SEO) is.
 • Welke mogelijkheden en kansen het biedt.
 • Waarom een juiste toepassing van SEO cruciaal is..
 • Hoe techniek, content en autoriteit samenwerken in een optimale SEO-strategie.

 

VANAF € 595,- PP

AL ENIGE ERVARING?

kies voor een ADVANCED TRAINING

In deze advanced training leer je:

 • Alles over rankingfactoren.
 • Hoe je de SEO-pijlers techniek, content en autoriteit kunt benutten.
 • Direct toepasbare tips & tricks voor iedereen die werkt met zoekmachineoptimalisatie.

 

VANAF € 895,- PP

DIEPER IN DE DATA DUIKEN

kies voor een TRAINING OP MAAT

Elke organisatie, persoon of kennisvraag is uniek. In onze Academy kun je daarom ook op maat gemaakte trainingen en trajecten volgen. De trainers richten zich dan specifiek op zaken die voor jou en je organisatie relevant zijn.

We werken met (beschikbare) data en kanalen van je organisatie, zodat je alle opgedane kennis direct kunt toepassen in de praktijk.

 

VANAF € 995,- PP

COMBINEER EN LEER MEER

Onze trainingen zijn goed met elkaar te combineren. Een SEO training sluit goed aan op de volgende trainingen: