Blog

Persbericht: FindFactory brengt Brabant naar Amsterdam

Het in Tilburg gevestigde FindFactory klopt na 14 jaar aan in de hoofdstad. Als onafhankelijk performance marketing bureau ziet ondernemer Rob Bogaers deze uitbreiding als een strategische stap voor zowel oude, huidige als nieuwe clientèle. En “een beetje Brabant in de Randstad kan nooit kwaad”, wat Bogaers betreft.

Waarom Amsterdam?

De uitbreiding naar een kantoor in Amsterdam is een logische keuze. Het is de thuisbasis van veel huidige en voormalige klanten. Bovendien heeft Bogaers de afgelopen jaren een groot commercieel netwerk in de omgeving opgebouwd. De nieuwe vestiging maakt het eenvoudiger deze klanten efficiënt te bedienen, zoals het inplannen van trainingen en meetings.

Nieuwe kansen, kennis en... (droom)klanten

De levendige scale-up en corporate scene die Amsterdam kenmerkt, biedt de uitgelezen kans het bereik verder uit te breiden. Bedrijven op het verlanglijstje komen letterlijk dichterbij de drempel van de voordeur.

Voor bestaande marketeers vormt de uitbreiding gelegenheid kennis te maken met het dynamische karakter van de Randstad. Het bedrijf staat naar eigen zeggen klaar om hun expertise en bewezen staat van dienst in te zetten. En zoals Johan Cruijff het mooi verwoordde:

“Je moet schieten, anders kun je niet scoren”.

Ontmoeten we elkaar binnenkort in Amsterdam?

Rob verwelkomt je graag.

rob@findfactory.nl   |   013 – 82 00 164

Updates in
je mailbox?

Stay tuned! Schrijf je in en ontvang een aantal keer per jaar de nieuwste updates, interessante blogs en artikelen in je inbox.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief