Blog

Handig: een overzicht met alle social media afmetingen 2022

Wie volop gebruik maakt van social media heeft het vast weleens meegemaakt. Je uploadt een leuke foto van jezelf, maar je wordt voor een deel afgesneden. Niet echt een fraai gezicht en vooral bij zakelijke accounts kan het erg knullig overkomen. Wil je er zeker van zijn dat je de juiste afmetingen gebruikt voor je social media kanalen? Bekijk dan onze handige whitepaper.

De belangrijkste social media afmetingen

Ook wij moeten weleens spieken, want zeg nou zelf: niemand kent alle specificaties uit zijn hoofd. Om je op weg te helpen hebben we de juiste afmetingen van de bekendste social media netwerken voor je op een rijtje gezet. Nieuwsgierig geworden? Wacht dan niet langer en download de Social media afmetingen 2022

 

Stoei niet langer met social media afmetingen

Facebook, Instagram, LinkedIn en Pinterest… Allen hebben ze hun eigen afmetingen en het kan lastig zijn om ze uit elkaar te houden. Een handige tool voor het opmaken van content is Canva. Hiermee kan je niet alleen afbeeldingen en video’s opmaken, maar ook gemakkelijk op een template klikken die al ingesteld is op het juiste formaat. Helaas staan niet alle afmetingen in het programma, dus mocht je twijfelen pak dan onze whitepaper erbij!


Besteed jouw social media uit aan FindFactory

Heb jij moeite om het algoritme te verslaan? Je bent absoluut niet de enige. Daarom helpen we al jarenlang met veel plezier bedrijven met het maken van likeable content maken. Word jij de volgende? Dan maken we graag kennis met je.

Updates in
je mailbox?

Stay tuned! Schrijf je in en ontvang een aantal keer per jaar de nieuwste updates, interessante blogs en artikelen in je inbox.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief