cases

De Bresser

Videocampagne voor 100-jarig jubileum De Bresser

Een 100-jarig bestaan is niet niks. Dat dacht De Bresser ook. Daar wilden ze graag op een bijzondere manier bij stilstaan. Samen met ons creatieve team staken ze de koppen bij elkaar om die wens te realiseren.

Het resultaat? Een videocampagne die de jarenlange ontwikkeling van het bedrijf tot leven brengt én als kers op de taart de eerste prijs voor ‘Beste Online Commercial 2023’. Een jaarlijkse verkiezingscampagne georganiseerd en uitgereikt door Omroep Brabant. Nieuwsgierig?

 

Bekijk de commercial

Een eeuw De Bresser in beeld brengen

Om helder voor ogen te hebben wie De Bresser is en welke ontwikkelingen het bedrijf heeft doorgemaakt, startten we met een gezamenlijke merkstrategiesessie. Een intensieve interne brainstormsessie van ons projectteam volgde. Hieruit kwamen drie potentiële verhaallijnen voor de video. Alle drie werden ze voorgelegd aan De Bresser, zodat er daarna wat te kiezen en husselen viel.

Met een loeistrakke planning werkten we vervolgens in één maand toe van een concept naar volwaardige commercial, maar wel een die niet zo aanvoelt. En gezien we voor sommige scènes een poosje terug in de tijd moesten, kwam er ook wat vindingrijkheid bij kijken.

Het campagnepakket

De jubileumvideo vormde het centrale punt van de hele campagne. Daaromheen zijn de volgende online én offline middelen ingezet, zodat het verhaal bij zoveel mogelijk mensen en relevante partijen onder de aandacht kwam:

  • Social media activatie op Instagram, Facebook en LinkedIn.
  • Display campagne via Omroep Brabant (resulterend in de winst voor ‘Beste Online Commercial 2023’).
  • Persbericht naar lokale media en relevante branche-platformen.
  • Nieuwsbrief aan eigen klantenbestand van De Bresser.
  • Dynamische banner die getoond werd bij Willem II tijdens een wedstrijd waarvoor De Bresser hoofdsponsor was.
  • En een landingspagina voor de eigen website.

De successen van jouw bedrijf ook op een creatieve manier onder de aandacht brengen?

 

 

Projectmanager Amber gaat graag met je in gesprek.

amber@findfactory.nl     |     013 82 00 164

 

Updates in
je mailbox?

Stay tuned! Schrijf je in en ontvang een aantal keer per jaar de nieuwste updates, interessante blogs en artikelen in je inbox.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief