OVER ONS

We zijn al een tijdje op weg om de online ambities van onze klanten te verwezenlijk. Deze reis startte zo’n elf jaar geleden. Binnen de Nederlandse home, living en lifestyle branche hebben we onze diensten en kennis in de tussentijd aardig mogen delen. En het is ook deze branche waarin onze roots liggen – naast Noord-Brabant dan. Onze focus ligt verder op travel, fashion en retail brands, maar ook B2B maakt onderdeel uit van de huidige clientèle.

Kenmerkend voor onze diensten is de langetermijnstrategie. Dat geldt zowel voor kwantitatieve als kwalitatieve doelstellingen. Hierdoor kunnen we de groei zichtbaar en structureel volgen, maar belangrijker nog, gestelde doelen succesvol behalen.

FABRIEKSWERK VOOR GEVORDERDEN

Fabriekswerk. Dat klinkt misschien niet zo persoonlijk. Is het wel. Onze marketeers werken namelijk als een geoliede machine (met jouw team) samen. Zo heb je op regelmatige basis inhoudelijk contact over uiteenlopende werkzaamheden, zodat je altijd weet wat er speelt en hoe de zaken ervoor staan.

Door mee én vooruit te denken, met persoonlijke aandacht en ruimte voor interessante dialogen, werken we samen aan een uitgekiend staaltje (marketing) maatwerk. Voordat we aan de slag gaan, willen we altijd eerst even kennismaken. Niet alleen omdat dat gezellig is, maar we het fijn vinden om te weten wie er aan de andere kant zit. Jij vast ook!

Zin in een spetterende brainstormsessie?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op met..

Wendy van Opbergen

Traffic manager legal & finance