Plant een vlag. Stel een doel. Verover het internet.

Over ons

We gaan niet voor de quick wins, maar voor de lange termijn

Het enige dat wij aan de lopende band doen, is ambities waarmaken.
Fabriekswerk voor gevorderden. De rest is persoonlijk, tussen ons.
Jij hebt direct inhoudelijk contact met onze marketeers. Samen stippelen we een online reis uit voor jouw klanten. Van zoekopdracht en vindbaarheid tot aankoop. Want aankoopbeslissingen – B2B en B2C – vinden meer en meer
online plaats. Daarvoor heb jij ons nu en in de toekomst nodig. En wij jou.

Door onze kennis en ons netwerk actief met jou te delen, maken we samen
grote stappen. Wij kijken naar langetermijndoelstellingen om langetermijnsucces te behalen. Zo blijft de online reis inspirerend. En belangrijker nog: op die manier behaal jij structureel je doelen en blijf je groeien. Dat maakt online marketing het verbindende element in jouw marketinginvestering en organisatiedoelstellingen.

Alweer 11 jaar geleden ben ik na het afronden van mijn opleiding Marketing via Google gaan zoeken naar mijn allereerste fulltimebaan. Het zoekwoord [online marketing vacatures] (relevante zoekactie gebleken..) heeft me uiteindelijk tot een volwaardig online marketeer gevormd. Diezelfde periode is de basis geweest voor wat nu één van de grotere woonplatformen van meubelen is, namelijk Meubeltrack.nl.

Een sterke behoefte binnen de woonbranche voor een transparante en resultaatgerichte samenwerking voor online marketing is de totstandkoming van FindFactory geweest. FindFactory staat inmiddels met een team van 8 resultaatgerichte collega’s voor plezier, groei en klanten resultaatgericht bedienen op maat.

Naast de prestatie om klanten tevreden te stellen met de wijze waarop wordt gewerkt, staat het team onderling voor open communicatie. Hoge mate van tevredenheid en focus bij het team is namelijk de enige echte basis voor optimale prestaties en klanttevredenheid. Daarom wordt er wekelijks geïnvesteerd in kennis, sport, beweging en plezier. Persoonlijke ambitie kan zo ook daadwerkelijk vorm worden gegeven binnen een eerlijke relatie tussen werkgever en werknemer.

Uiteraard ben ik trots op het team van FindFactory en haar klantenportfolio, trots op de status die we nu met ons eigen project Meubeltrack.nl hebben bereikt, maar bovenal willen we blijven staan voor open en eerlijke communicatie met en tussen elke individuele collega waar persoonlijke ambitie gerealiseerd kan worden. Alleen dan kunnen we blijven staan voor kwaliteit en de vlag voor elke collega, bestaande klanten en nieuwe klanten planten met de focus waar we goed in zijn, resultaatgerichte online marketing.

Namens FindFactory,

Founder – Rob Bogaers

En.
Wanneer plant jij je vlag?