TRAINING CONTENTMARKETING

Van prikkelende posts voor diverse social kanalen tot volledig geoptimaliseerde webteksten en van zakelijke interviews tot inspirerende blogs: content is overal en komt in vele vormen. Als je je op marketinggebied wilt verdiepen in de mogelijkheden van content, is het ook handig als je het een en ander weet over SEO. Deze twee gaan namelijk hand in hand, maar daarover vertellen we je natuurlijk meer tijdens deze training over contentmarketing.

INLEVEN IN JE DOELGROEP

In deze training nemen onze content marketeers je vol enthousiasme mee in een onmisbaar stukje online marketing. Juist, content! En dat is uiterst essentieel voor de interactie met je doelgroep, mits deze relevant is natuurlijk. Dat is doorgaans namelijk het eerste onderdeel dat we (door middel van SEO) uitzoeken voor onze klanten. Als je de inhoud van alle online communicatie uitingen prikkelend en/of nuttig maakt voor je doelgroep, zorg je dat deze de aandacht grijpt, een band creëert en vervolgens ook andere marketingdoelen bereikt, zoals een aankoop.

Als we het over content op verschillende platformen hebben, dan doelen we niet alleen op simpele webteksten, maar ook inhoudelijke blogs of interviews, inspirerende bedrijfscases, posts op uiteenlopende sociale media kanalen, een kwalitatieve ‘over ons’ pagina, meta data én de ietwat creatievere zaken als foto’s en video’s of een verfrissende brainstormsessie.

De definitie van content is hiermee dus niet bepaald in één zin te duiden en dat is eigenlijk ook precies wat het zo uitdagend maakt!

Waar we het voor doen

''
Frangken Tuhumena
CEO - 333travel
19 december 2020
Reeds jaren partner van Findfactory. Ze zijn een uitstekende partner voor ons. Ze denken met ons mee kunnen snel schakelen en zijn professioneel. Top medewerkers en enthousiast. Thanks Rob en je team!
''
Bart van den Boer
Ondernemer - Plantbezorgd.nl
22 november 2020
Training over Google Ads gedaan bij FindFactory. Prettige, leerzame ochtend gehad waar ik echt mee verder geholpen ben. Fijn dat ik vooraf zelf kon aangeven waar ik dieper op in wilde gaan en welke onderwerpen we konden skippen omdat ze voor mij niet relevant waren.
''
Rianne van der Heijden
Marketeer - Spinpanel
14 oktober 2020
Twee uiterst verhelderende sessies gehad met Findfactory. Ze bieden een kritisch oog en komen met waardevolle tips waar je echt iets mee kan. Ook handig dus als audit voor je huidige digital marketing strategie.
''
Bas Schoemaker
Marketingmanager - Effeweg
27 oktober 2020
Een aantal jaren mogen samenwerken met deze club enthousiaste Digital Marketeers. Hebben veel kennis van zaken, denken actief met je mee en leveren écht kwaliteit. Een absolute aanrader indien je als onderneming opzoek bent naar toegevoegde waarde omtrent Online Marketing, voor welke discipline dan ook.
''
Wouter Rikken
Eigenaar en ontwerper - Posterjunkie
20 december 2019
Ontzettend vriendelijke en vakkundige medewerkers die proactief handelen en goed meedenken hoe het beoogde resultaat het beste valt te behalen.

Klinkt goed?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op met..

Wendy van Opbergen

Traffic manager legal & finance