TRAINING GOOGLE ANALYTICS

Van alle tools die je kunt gebruiken voor het verzamelen, verwerken en analyseren van data, is Google Analytics toch wel één van de meest bekende (en misschien ook wel meest gebruikte) tools. Hiermee kom je van alles te weten over het gedrag van je websitebezoekers. De grote hoeveelheid opties om data te analyseren kan het echter bemoeilijken om er iets begrijpelijks van te breien. Gelukkig maken onze specialisten je graag wegwijs in dit prachtige data-doolhof, want als je weet hoe het in elkaar steekt, gaat er een wereld voor je open.

WEBSITEVERKEER OPTIMAAL DOORSPITTEN

In deze basistraining leer je hoe je middels Google Analytics websiteverkeer kunt verzamelen, verwerken, selecteren en analyseren. Met de juiste kennis over de verschillende instellingen, filters en segmenten kun je alle binnengekomen data dusdanig inrichten en inzetten voor uiteenlopende (marketing)doeleinden. Dat geldt bijvoorbeeld voor de optimalisatie en een effectieve inrichting van je website, welke zorgen voor de verhoging van omzet of bepaalde aanvragen en waarmee je inzicht krijgt in de herkomst van traffic.

Het mooie van Google Analytics is dat je heel nauwkeurig kan nagaan wat de kwaliteit van een bepaalde campagne, advertentiegroep of zoekwoord is. Vervolgens kun je met deze informatie ook achterhalen in hoeverre deze kwaliteit zich verhoudt tot die van andere campagnes, organisch verkeer of ten opzichte van verschillende bronnen. Met bronnen doelen we op de verschillende platformen waaruit er verkeer binnenkomt. Je kunt je voorstellen dat je met deze bevindingen zeer concreet en doelgericht te werk kunt. Ben je benieuwd hoe het verkeer op jouw platformen zich beweegt en hoe je hierop kunt inspelen? Meld je dan hier aan voor de training Google Analytics.

Waar we het voor doen

''
Frangken Tuhumena
CEO - 333travel
19 december 2020
Reeds jaren partner van Findfactory..Ze zijn een uitstekende partner voor ons. Ze denken met ons mee kunnen snel schakelen en zijn professioneel. Top medewerkers en enthousiast. Thanks Rob en je team!
''
Bart van den Boer
Ondernemer - Plantbezorgd.nl
22 november 2020
Training over Google Ads gedaan bij FindFactory. Prettige, leerzame ochtend gehad waar ik echt mee verder geholpen ben. Fijn dat ik vooraf zelf kon aangeven waar ik dieper op in wilde gaan en welke onderwerpen we konden skippen omdat ze voor mij niet relevant waren.
''
Rianne van der Heijden
Marketeer - Spinpanel
14 oktober 2020
Twee uiterst verhelderende sessies gehad met Findfactory. Ze bieden een kritisch oog en komen met waardevolle tips waar je echt iets mee kan. Ook handig dus als audit voor je huidige digital marketing strategie.
''
Bas Schoemaker
Marketingmanager - Effeweg
27 oktober 2020
Een aantal jaren mogen samenwerken met deze club enthousiaste Digital Marketeers. Hebben veel kennis van zaken, denken actief met je mee en leveren écht kwaliteit. Een absolute aanrader indien je als onderneming opzoek bent naar toegevoegde waarde omtrent Online Marketing, voor welke discipline dan ook.
''
Wouter Rikken
Eigenaar en ontwerper - Posterjunkie
20 december 2019
Ontzettend vriendelijke en vakkundige medewerkers die proactief handelen en goed meedenken hoe het beoogde resultaat het beste valt te behalen.

Klinkt goed?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op met..

Wendy van Opbergen

Traffic manager legal & finance