Vacature: Digital Designer

Ben jij dé digital designer die ons Creative team naar een next level brengt? Wij zijn op zoek naar een creatieveling die de tofste designs gaat maken voor onze klanten. Ga jij net als wij voor het beste resultaat? Lees dan wat we voor je in petto hebben.


Vacature - Digital Designer

Hier ben jij goed in:

Als digital designer weet je als geen ander hoe je een merk tot leven brengt. Dankzij jouw passie voor vormgeving, concepting en online communicatie ben jij in staat om bedrijven online nóg beter op de kaart te zetten. Dit doe je onder andere door het creëren van spectaculaire webdesigns, pakkende graphics voor online marketingcampagnes en het realiseren van succesvolle huisstijlen.

In deze functie ga je regelmatig om de tafel zitten met onze klanten. Hun wensen vertaal je door naar ijzersterke visuele ontwerpen. Het is daarin belangrijk om open te staan voor feedback, maar ook om klanten te adviseren waar nodig. Daar weet jij gelukkig wel raad mee! Daarnaast ga je ook aan de slag met de online uitingen van onze eigen kanalen.

Samen met de webdesigners, content marketeers en social media marketeers bedenk je vernieuwende manieren om onze online branding naar een hoger niveau te tillen. Kortom: een veelzijdige functie waarin jouw creativiteit en strategisch denkvermogen de boventoon voert.

In het kort: 

  • Je adviseert (potentiële) klanten over hun online merkbeleving
  • Bedenkt creatieve concepten en werkt ze uit.
  • Helpt mee met de visuele identiteit van FindFactory en haar klanten.
  • Je gaat met veel enthousiasme jouw ideeën pitchen.
  • Verbluffende designs maken? Dat staat op je lijf geschreven.

Herken jij jezelf hierin?

FindFactory is op zoek naar een digital designer die al minimaal 2 jaar ervaring heeft, maar die er nog steeds voor openstaat om nieuwe dingen te leren. Het liefst iemand die Adobe Creative Cloud-apps als InDesign, Illustrator en Photoshop heeft uitgespeeld. Hierdoor weten we zeker dat jij en je toekomstige collega’s dezelfde taal spreken.

Nauwkeurig werken en verantwoordelijkheid nemen is een absolute must. Tijdens het uitvoeren van je werkzaamheden is het belangrijk dat je zelfstandig kunt werken, maar uiteraard mag je voor advies altijd aankloppen bij je collega’s. Overigens ook voor een gezellig praatje, een potje tafelvoetbal en op vrijdagmiddag voor een borrel.

Ook belangrijk: 

• Denkt en werkt op mbo-, hbo- of wo-niveau.
• Zet je graag 24-40 uur per week in voor onze klanten.
• Bent een prettige sparringpartner voor klanten.


Digital Designer

Over FindFactory

Wij zijn een (bijna allround) online marketingbureau. Ons team bestaat uit een ervaren groep marketingfanaten met variërende expertises. Samen richten wij ons op het waarmaken van digitale ambities van B2B en B2C klanten.

Onze focus ligt op het uitwerken van online marketingstrategieën met behulp van online advertising, zoekmachineoptimalisatie, visuele identiteit, content- en social media marketing. Ook kunnen (young) professionals in onze erkende Academy uiteenlopende online marketing trainingen volgen.

Dit kun je van ons verwachten:

  • Een salaris dat aansluit bij jouw kennis, ervaring én overtuigingskracht.
  • Gezellige werkplek in Tilburg, maar zo nu en dan werken vanuit huis is ook bespreekbaar.
  • Interne opleidingen vanuit onze eigen Academy (als erkende leerschool) en bezoeken aan diverse vakspecialistische events.
  • Boven alles een knus team waar Brabantse gemoedelijkheid de toon voert.
  • Met enige regelmaat onvergetelijke teamborrels, themafeesten en karaokeavonden.

Klinkt dit als iets voor jou?

Dan leren wij je graag kennen. Stuur per mail een korte motivatie, je curriculum vitae én een portfolio met werk waar je trots op bent naar wendy@findfactory.nl. Verras je ons met jouw sollicitatie? Dan nodigen we je uit wanneer onze interesse is gewekt. Mocht uit onze gesprekken blijken dat deze functie perfect bij jou past, dan verwelkomen we je graag in ons sterrenteam!

Vragen over de vacature kun je mailen naar bovenstaand mailadres. Bellen mag natuurlijk ook, dat kan via 013 820 0164.

 

– Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.