Vacature

Backoffice manager

Wij zoeken een administratieve aanpakker die zich thuis voelt binnen de diverse functie als backoffice manager. Iemand die het team op allerlei fronten ondersteunt en onze werkplek simpelweg nóg fijner, georganiseerder en gezelliger maakt. Herken jij jezelf hierin? Lees vooral verder!

Solliciteer direct

OVER de functie

 

Veelzijdig en enthousiast zijn de sleutelwoorden van deze functie. Als backoffice manager bij FindFactory sta je middenin de organisatie en ontzorg jij het interne team met jouw administratieve en facilitaire skills.

Dankzij jouw ondersteuning loopt alles ‘achter de schermen’ op rolletjes, waarbij je je focus primair richt op de financiële administratie, maar ook het reilen en zeilen op kantoor en de organisatie van events vallen onder jouw verantwoordelijkheid.

Over ons

 

FindFactory is een Creative Performance Agency. Ons team bestaat uit gedreven mensen met een passie voor creatie, strategie en online marketing. Wij richten ons op merken en organisaties met variërende digitale ambities.

In vijftien jaar tijd hebben we een breed klantenportfolio opgebouwd met mooie retailmerken, en marktleiders in verschillende branches. DNA is hierin de belangrijkste verbindingsfactor en bij iedere samenwerking gaan we op zoek naar de toegevoegde waarde voor elkaar.

DIT IS ONZE WERKWIJZE

ONZE IDEALE BACKOFFICE MANAGER:

 

Is een Pietje Precies mét aanpakkersmentaliteit. Iemand met oog voor detail, die streeft naar perfectie in alle administratieve processen. Kan het ergens beter of efficiënter? Say no more, dat wordt direct aangepakt. Backoffice werkzaamheden zijn voor jou niets nieuws door de nodige vlieguren.

Het ondersteunen en samenwerken met het management en interne team gaan van nature op een prettige manier. Verder is het beheer van financiële data súperbelangrijk en hiermee ga je integer en secuur om.

Zodra er iets te regelen valt, ben jij op je best. Tegen het organiseren van (klant)events zeg jij dus volmondig ‘ja!’. Tot slot draai jij je hand niet om voor HR-ondersteunende en facilitaire taken, zoals het bedenken en regelen van relatiegeschenken, verzorgen van een vloeiende onboarding van nieuwe collega’s en de inkoop van kantoorartikelen.

 

 

JIJ:

 

✔ Zoekt een parttime baan voor 16 – 20 uur per week.

✔ Hebt ervaring in het verwerken van financiële gegevens en andere administratieve zaken.

✔ Bent flexibel en proactief.

✔ Houdt van dingen regelen en hebt hierin een bewezen trackrecord. Events, bedrijfsborrels, kantoorzaken: geef jou die verantwoordelijkheid maar en jij maakt er een succes van.

✔ Hebt van nature een gastvrije instelling en houdt van netheid op de werkvloer.

✔ Neemt dagelijks een gezonde dosis positiviteit mee naar kantoor.

Daartegenover staat bij ons:

 

✔ Een bruto maandsalaris tussen € 2.600 en € 3.200 (o.b.v. 40 uur).

✔ 25 vakantiedagen (o.b.v 40 uur).

✔ NS-kaart voor treinreizigers of volledige kilometervergoeding voor autorijders.

✔ Een fijne werkplek op ons kantoor in Tilburg en (in overleg) hybride werken in je eigen home office of andere flexwerkplek.

✔ Onderdeel worden van een hecht en sociaal team, bestaande uit vier handjes collega’s.

✔ Wekelijkse sportsessie met een personal trainer én je collega’s.

✔ Goed verzorgde lunch en kwalitatieve koffie/thee.

✔ Regelmatig gezellige teamborrels, themafeesten en karaokeavonden (die natuurlijk nóg beter worden met jouw skills).

enthousiast OVER DEZE VACATURE?

 

Dan maken wij graag kennis met jou. Deel een korte motivatie en je cv met ons, zodat we weten wat je in huis hebt. Dat kan per mail naar rob@findfactory.nl of via onderstaand sollicitatieformulier.

Vragen over de vacature of andere zaken? Bel 013 – 82 00 164 of mail naar rob@findfactory.nl.

SOLLICITEER DIRECT

Direct solliciteren? Dat kan hier.

Deel via dit formulier jouw motivatie en cv met ons.

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 25 MB, Max. aantal bestanden: 3.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.