ZO GAAN WE TE WERK

Onze aanpak

DNA is wat ons verbindt met onze klanten. De rode draad in elke samenwerking. Van kennismaking tot uitvoering en van oplevering tot evaluatie. Maak kennis met onze werkwijze.

Bekijk ons werk Neem contact op
1

Wij zijn FindFactory, aangenaam

Of ons DNA matcht met dat van jouw organisatie? Daar komen we het liefst achter door echt even met elkaar in gesprek te gaan. Het doel? Helder voor ogen krijgen wat we voor elkaar kunnen betekenen. Denk aan (realistische) doelen en ambities. En uiteraard elkaars verwachtingen op dat gebied.

 

direct een Kennismaking plannen?

2

It's a match

Spreken we dezelfde taal? Dan gaan we aan de slag met een plan van aanpak. Dat begint vaak met het nodige speurwerk in data uit jouw digitale platformen. Een nauwkeurige audit om de huidige situatie inzichtelijk te maken, uitgevoerd door onze senior specialisten.

Plan de campagne

Met alle date inzichtelijk, stippelen we gezamenlijk de gewenste route uit. Welke onderdelen krijgen prio? Hoe worden zaken aangeleverd? Met welke frequentie hebben we contact? Dit en meer zetten we zwart op wit, want verwachtingsmanagement is essentieel in elke samenwerking.

Toch is het niet zó zwart-wit, want je merkt al snel dat we het liefst met enige regelmaat bijsturen als we een kans signaleren.

 

even kennismaken?     VRAAG EEN AUDIT AAN

Together

WIJ WERKEN VOOR EN MET

Nieuws, trends & klantcases

Blogs & cases