Welkom in onze
factory

About us / Onze aanpak

Benieuwd naar het geheim achter onze succesverhalen? Find out! We vertellen je graag meer over onze werkwijze. Het begint met onze enorme drive om altijd het beste resultaat te behalen. Ook belangrijk: we zorgen ervoor dat samenwerken met ons een feestje is. Eentje waar jij voor bent uitgenodigd.

1

Findfactory, aangenaam

DNA is wat ons verbindt met onze klanten. De rode draad in elke samenwerking. Om er zeker van te zijn dat we goed bij elkaar passen, nodigen we je uit voor een lekkere kop koffie. Gedurende onze kennismaking achterhalen we wat jullie doelen en ambities zijn. Maar we horen natuurlijk ook graag wat er van ons wordt verwacht en wat jullie zoeken in een samenwerking.

Zijn we een match? Spreken we dezelfde taal? Dan gaan we aan de slag met een plan van aanpak. Geen match? Geen probleem, we still can be friends. We koppelen je met alle liefde aan iemand uit ons eigen netwerk. En volg je toch liever je eigen pad? Dan helpen wij je op weg met een passende training.

Kom koffiedrinken in onze werkplaats

2

Finding
facts

Geen woorden, maar data. Elk vernuftig plan begint met het nodige speurwerk in cijfers. En laten onze marketeers daar nou net van houden. Tijdens deze fase wordt de huidige situatie en alles wat daarbij komt kijken onder de loep genomen.

We verdiepen ons ook graag in jullie onderneming, de diensten en/of producten waar jullie bekend om staan. Vanuit een merkstrategie of communicatieplan leggen we de basis voor doordachte doelstellingen.

3

Laat de machines
maar draaien!

Dat je met online marketing alle kanten op kan is inmiddels duidelijk, maar welke weg gaan wij inslaan? In deze fase bepalen we samen de doelen waar we kneiterhard aan gaan werken. Als we eenmaal op stoom zijn, steken onze marketeers hun koppen bij elkaar om een ijzersterke strategie te smeden.

Je hoeft je in ieder geval geen zorgen te maken, als marketingspecialisten gaan we elke uitdaging aan. We halen al ons gereedschap uit de kast. Voor je het weet ligt er een kant-en-klare online marketingstrategie voor je neus, passend bij jouw bedrijf en doelgroep.

Deze knappe koppen draaien aan de knoppen

4

Het feest kan
beginnen

Bovenstaande doorlopen? Dan kan het feestje gaan beginnen, want FindFactory is binnen! We streven altijd naar een langdurige en duurzame friendship. Eentje waarbij we regelmatig de tijd voor je nemen om de resultaten door te nemen, je advies en ondersteuning te bieden of gewoon voor een gezellige babbel.

Samen de slingers ophangen?

We say

“Samen met mijn collega’s zetten we alles op alles om het beste resultaat te behalen voor klanten.”

Linda Kiala

Digital marketeer