cases

De Rooi Pannen

Groeit mee met digitale toekomst

Twaalf enthousiaste docenten van De Rooi Pannen Breda Horeca wilden graag meer kennis opdoen over online marketing. Ze waagden de sprong en volgden maar liefst drie trainingen via onze Academy. Het doel? Hun studenten beter begeleiden en hen optimaal voorbereiden op de digitale toekomst.

Over de Bredase horecaopleiding van De Rooi Pannen

De Rooi Pannen Breda Horeca gaat altijd voor praktijkgericht belevingsonderwijs. Studenten kunnen op een levendige manier kennismaken én leren omgaan met gasten en opdrachtgevers uit het horecawerkveld. Onder begeleiding van vakdocenten leren de studenten de fijne kneepjes van het vak: van gastheer tot kok en van horecaondernemer tot eventmanager.

Studenten klaarstomen voor de toekomst

De bevlogen docenten begrijpen dat het onderwijs moet meebewegen met de ontwikkelingen binnen het digitale landschap. Om hun studenten optimaal voor te bereiden op de toekomst, kozen ze voor de trainingen Social Media MarketingSEO en SEA.

De groep had diverse kennisniveaus wat online marketing betreft, variërend van geen ervaring tot basisniveau. Ze waren bijvoorbeeld bekend met social media en online advertenties, maar zochten een effectieve manier om deze onderwerpen beter te begrijpen. Zo kunnen zij actuele lesstof ontwikkelen en leren studenten praktische vaardigheden die relevant zijn voor het werkveld.

Toepasbare theorie voor de praktijk

Met onze interactieve aanpak, toegespitste voorbeelden en uitdagende (voorbereidings)opdrachten werken we met FindFactory Academy aan praktijkgerichte trainingen. Daardoor leer je niet alleen de basis van social media, SEO of SEA, maar ga je ook actief aan de slag met de theorie.

Tijdens de trainingen aan docenten van De Rooi Pannen zorgde deze aanpak voor een hoog interactieniveau en inspirerende sparringsessies met de trainer(s) én elkaar. Hierdoor waren de docenten beter in staat om het geleerde toe te passen in het lesmateriaal voor hun studenten.

“De trainer maakte een waardevolle brug tussen het integreren en toepassen van de informatie in lessen met studenten. Met voorbereidende opdrachten, oefeningen in de les en het enthousiasme van de trainer werd de theorie praktisch en begrijpelijk gemaakt.”

– Peter Oomes, De Rooi Pannen

Ontdek online marketing met onze vakexperts

Bij FindFactory Academy vind je uiteenlopende trainingen op het gebied van online marketing. Wij verzorgen trainingen voor elk niveau: van beginner tot geavanceerd of zelfs geheel op maat. Altijd gegeven door een van onze eigen specialiste en met bij het vakgebied passende oefeningen en realistische voorbeelden.

Bekijk alle Academy trainingen

Updates in
je mailbox?

Stay tuned! Schrijf je in en ontvang een aantal keer per jaar de nieuwste updates, interessante blogs en artikelen in je inbox.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief