cases

Een uniek leerwerktraject voor MegaGen Benelux

Emma en Emilie van MegaGen Benelux zijn zich ervan bewust dat groei gepaard gaat met leren en het verwerven van nieuwe vaardigheden. Om deze reden hebben zij zich aangemeld voor een leerwerktraject in onze Academy. Ontdek hieronder hun ervaringen.

Maak kennis met MegaGen Benelux 

Maak kennis met MegaGen Benelux, de lokale tak van het in Zuid-Korea gevestigde bedrijf MegaGen Implant; een snelgroeiend en innovatief bedrijf met een wereldwijd dealernetwerk en de productie van tandheelkundige implantaten als core business.

Megagen’s visie “MegaGen Never Stops… Growing” is een grote drijfveer achter Emma en Emilie’s verlangen om hun kennis van online marketing te vergroten. Niet zo gek dus, dat ze bij en met ons aan de slag zijn gegaan.

 

‘Super duidelijke uitleg, veel ruimte voor vragen en duidelijke antwoorden. Het meekijken in Google Analytics en de praktijkopdrachten maakten de theorie toegankelijker en begrijpelijker.’’

– Emma van MegaGen

 

Training op maat

Emma en Emilie wilden graag hun kennis verbreden over verschillende facetten van online marketing en dit combineren met hun werk. Om aan hun behoeften en leerdoelen te voldoen, hebben wij bij Findfactory een op maat gemaakt trainingsprogramma ontwikkeld.

Samen met onze deskundige trainers doken Emma en Emilie in acht belangrijke onderwerpen, waaronder contentmarketing, SEO, social media en Google Analytics. Vanuit hun ongeremde enthousiasme en drive om te groeien, hebben zij ervoor gekozen de trainingen op drie verschillende niveaus te volgen.

 

’De combinatie van training en werken maakt het leerzaam en uitdagend, precies waar ik naar op zoek was.’

– Emilie van MegaGen

 

Theorie en praktijk gaan hand in hand

Tijdens onze trainingen besteden we veel aandacht aan het direct toepassen van de opgedane theorie. We leren je graag de ins and outs van SEA, maar dagen je tegelijkertijd uit om dit toe te passen in Google Analytics. Door middel van praktische voorbeelden zijn Emma en Emilie in staat de opgedane kennis direct toe te passen op hun eigen website en social media kanalen.

 

Leer van onze deskundige trainers 

Bij Findfactory Academy worden de trainingen geleid door deskundige specialisten op het gebied van online marketing. Tijdens elke training hebben deelnemers toegang tot praktische voorbeelden en handige tips. Ook is er ruimte voor vragen die onze deskundige trainers dankzij hun jarenlange ervaring voor je kunnen beantwoorden. Meer informatie over de Academy vind je hier.


 

Ook toe aan het vergroten van je kennis?

Met een glimlach informeert Jessica je over de trainingsmogelijkheden.

jessica@findfactory.nl     | 013 – 82 00 164

Updates in
je mailbox?

Stay tuned! Schrijf je in en ontvang een aantal keer per jaar de nieuwste updates, interessante blogs en artikelen in je inbox.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief