Visual
design

Creation / Visual Design

Hoe zichtbaar is jouw bedrijf? Met visual design geven we jouw merk online een gezicht. 

Van webdesign tot te gekke animatie video’s. Onze creatives draaien hun hand niet om voor een sterk staaltje design. FindFactory maakt jouw visuele uitingen écht zichtbaar.

doelgericht en Doordacht design

Bij design doelen we niet alleen op het ontwerpen van een logo. Het komt voort uit je corebusiness. Alles wat je vooraf hebt bedacht, waar jij als bedrijf voor staat komt in het design tot uiting.

Dit wordt gevisualiseerd voor de consument. Op deze manier krijgt men een associatie met jouw dienst, merk of product. Met een krachtig design ben je in staat om het geschreven woord te verbeelden en fysiek te maken. Het is als het ware de uiterlijke verschijning van je content.

Leg verbinding met je klant

Vanuit jouw identiteit legt FindFactory de vertaalslag naar allerlei online uitingen. Visueel design maakt het voor je doelgroep mogelijk om een band op te bouwen met je merk.

 

Visuele verbinding leggen met jouw doelgroep?

Maak je merk
tastbaar

VISUAL DESIGN

Dit creëren we voor jou

Huisstijl

Wat wil je uitstralen?

Een nieuw logo, de pay-off, kleurgebruik en het lettertype. Er zit meer achter een merk dan alleen een naam. Een consistente uitstraling zorgt ervoor dat de consument jou ziet. De weerspiegeling van je merkpersoonlijkheid is belangrijk voor jouw online zichtbaarheid.

Webdesign

Een webdesign op maat

Een webdesign op maat, welke voortkomt uit je corebusiness. Alles wat we vooraf hebben ontwikkeld wordt hier zichtbaar voor consumenten. We kijken niet alleen hoe het eruitziet, maar ook de technische aspecten komen aan bod. Zo beschik jij over een design dat meteen de lucht in kan.

Animatie

Eenvoudig verpakte boodschap

Op een laagdrempelige en vlotte manier specifieke informatie overbrengen? Met illustraties, graphics en geluid brengt FindFactory jouw boodschap visueel tot leven.

Foto- en videografie

Maak je verhaal tastbaar

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Wij zorgen voor foto- en videografie die jouw merk in beeld laat zien. Eén die de aandacht trekt en blijft hangen.

Visual stories

Benieuwd naar onze visual design trajecten?
Deze klanten gingen je voor.