Een lachende man en vrouw die samen aan tafel zitten tijdens een vergadering.

WORDPRESS WEBSITE OP MAAT

Websites zijn een belangrijk onderdeel van je online presentatie. Je kunt het zien als een digitaal visitekaartje. Een bedrijf of merk is vrijwel niet meer op de kaart te zetten zónder. Hoe websitebezoekers op je website terechtkomen en met welk doel verschilt natuurlijk. Maar het is wel zo fijn als iedereen deze als gebruiksvriendelijk ervaart en vinden waarnaar ze op zoek zijn.

PROFESSIONELE WEBSITE IN ELKE HUISSTIJL

Een gebruiksvriendelijke, goed vindbare website die technisch perfect in elkaar zit en jouw huisstijl ademt. Dat is keer op keer de uitdaging die ons webdesign en webdevelopment team het allerliefst realiseert. Als allround online marketingbureau hebben we alles in huis om iedere website volledig in te richten en online sterk te profileren.

Twee vrouwen en een man zitten naast elkaar op een lichtbruine bank. Ze hebben alledrie een notitieblok en kijken lachend naar het middelste notitieblok.

VAN BRAINSTORM TOT WEBDESIGN

Elke nieuwe website begint bij een brainstorm om de behoeften en wensen in kaart te brengen. Ook de ontwikkeling van een huisstijl, structuuradvies van een website, UX-design en wireframing maken deel uit van het uiteindelijke webdesign. We werken hierbij nauw samen met onze content– en SEO-marketeers.

BOUWEN VAN DE WEBSITE

Design en structuur in orde? Dan start de webontwikkeling, oftewel de bouw ervan. Alles komt nu pas écht tot leven. Zowel wat de bezoeker ziet (front-end) als het beheer aan de achterzijde (back-end) wordt tot in detail uitgewerkt door ervaren webbouwers.

NAZORG, SUPPORT EN HOSTING

Website opgeleverd, dus opdracht afgerond? Geen zorgen, want ook nazorg, support, hosting en doorontwikkeling pakken we graag voor je op. Net zoals veel andere zaken staat een website nooit stil. Afhankelijk van wat er nodig is, voeren we de nodige updates uit, monitoren de website en houden statistieken bij.

Brainstormsessie plannen voor jouw unieke webdesign?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.