Creation

Webdevelopment

Websites zijn een belangrijk onderdeel van je online presentatie. Je kunt het zien als een digitaal visitekaartje. Een bedrijf of merk is eigenlijk niet meer op de kaart te zetten zónder.

Bekijk onze aanpak

Let's build

Jouw website

Elke nieuwe website begint bij een brainstorm om behoeften en wensen in kaart te brengen. Ook de ontwikkeling van een huisstijl, websitestructuur, UX-design en wireframing maken deel uit van het uiteindelijke webdesign. Daarvoor werken we nauw samen met onze content– en SEO-marketeers.

Design en structuur in orde? Dan start de webontwikkeling, oftewel de bouw ervan. Alles komt nu écht tot leven. Zowel wat de bezoeker ziet (front-end) als het beheer aan de achterzijde (back-end) wordt tot in detail uitgewerkt.

Website opgeleverd, dus opdracht afgerond? Geen zorgen, want ook nazorg, support, hosting en doorontwikkeling pakken we voor je op. Net zoals veel andere zaken staat een website nooit stil. Afhankelijk van wat er nodig is, voeren we de nodige updates uit, monitoren de website en houden statistieken bij.

Klinkt goed? Plan een brainstorm

Ontdek onze creatieve webtrajecten

Creating digital stories