Web-
development

Creation / Webdevelopment

Websites zijn een belangrijk onderdeel van je online presentatie. Je kunt het zien als een digitaal visitekaartje. Een bedrijf of merk is eigenlijk niet meer op de kaart te zetten zónder.

Wij bouwen websites op maat

PROFESSIONELE WEBSITE IN JOUW HUISSTIJL

Een gebruiksvriendelijke, goed vindbare website die technisch perfect in elkaar zit en jouw huisstijl ademt. Dat is keer op keer de uitdaging die ons webdesign en webdevelopment team het allerliefst realiseert. Als allround online marketingbureau hebben we alles in huis om iedere website volledig in te richten en online sterk te profileren:

  • WordPress webdesigns en webontwikkeling
  • SEO-proof websites en webwinkels
  • Mobielvriendelijke, responsieve websites
  • Full-service, ontwikkeling, support, hosting en onderhoud

BOUWEN VAN DE WEBSITE

Elke nieuwe website begint bij een brainstorm om behoeften en wensen in kaart te brengen. Ook de ontwikkeling van een huisstijl, websitestructuur, UX-design en wireframing maken deel uit van het uiteindelijke webdesign. Daarvoor werken we nauw samen met onze content– en SEO-marketeers.

Design en structuur in orde? Dan start de webontwikkeling, oftewel de bouw ervan. Alles komt nu écht tot leven. Zowel wat de bezoeker ziet (front-end) als het beheer aan de achterzijde (back-end) wordt tot in detail uitgewerkt.

NAZORG, SUPPORT EN HOSTING

Website opgeleverd, dus opdracht afgerond? Geen zorgen, want ook nazorg, support, hosting en doorontwikkeling pakken we voor je op. Net zoals veel andere zaken staat een website nooit stil. Afhankelijk van wat er nodig is, voeren we de nodige updates uit, monitoren de website en houden statistieken bij.

Samen bouwen aan jouw online visitekaartje?

VAN BRAINSTORM TOT WEBDESIGN

WE SAY

“Een veilige en meetbare website is tegenwoordig geen

overbodige luxe.”

Jeroen Denissen

Web Developer / owner Klik3