SOCIAL
MEDIA

Performance / Social Media

Zeg je social, zeg je media. Het is de online omgeving waar we dagelijks in groten getale te vinden zijn. Ben je als bedrijf slecht vindbaar of zelfs helemaal niet aanwezig op deze kanalen? Dan loop je een grote doelgroep mis.

Dat zou jammer zijn, toch? Des te belangrijker dus om ook in de wereld van likes, shares en stories te werken aan je naam, merk of product.

GA DE INTERACTIE
AAN MET JOUW DOELGROEP

Wat is social media marketing?

Social media marketing is een vorm van marketing waarbij social media kanalen worden ingezet om een bepaald doel te bereiken. Zo’n doel kan bijvoorbeeld zijn om een nieuw product onder de aandacht te brengen of je naamsbekendheid te vergroten.

En om welke social kanalen gaat het dan? De grootste en meest bekende ken je vast al: Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en TikTok. Ze zijn niet meer weg te denken uit onze levens. Deze online platformen maken het mogelijk om veel gebruikers (gericht) aan te spreken op een laagdrempelige én snelle manier.

 

INTERESSE IN EEN SOCIAL MEDIA TRAINING?

Social media marketing uitbesteden?

Wil je je social media strategie upgraden? Of misschien juist op een sterke manier from scratch starten met social media voor jouw bedrijf? Het is nooit te laat om ermee te beginnen! Onze specialisten helpen jou met het opzetten van de accounts tot het maken én uitvoeren van een social media plan.

De voordelen van social media marketing zijn bijna oneindig. De verschillende platformen hebben veel verschillende gebruikers, interactie aangaan met je doelgroep is laagdrempelig, je kunt posts en advertenties automatiseren én je boodschap is razendsnel bij je doelgroep.

 

DIT ZIJN DE LAATSTE SOCIAL MEDIA TRENDS

Social media is de (online) place to be

Diensten

Wat wij voor jou kunnen betekenen

Facebook

De basis voor elke social media strategie

Met meer dan 11 miljoen Nederlandse Facebookgebruikers is dit social media platform nog steeds relevant. Grote kans dat wij jouw doelgroep via Facebook aan weten te spreken.

Instagram

Versla het alsmaar veranderende algoritme

Bij Instagram draait het om visuele content. Met meer dan 8,5 miljoen Nederlandse gebruikers is Instagram onmisbaar voor je social media strategie. Maar hoe doe je als bedrijf nu écht mee op dit platform?

Pinterest

Een digitaal prikbord dat inspireert

Als je denkt aan het plaatsen van content en advertenties op social media, komt Pinterest misschien niet als eerste in je op. Toch liggen hier voor veel branches enorme mogelijkheden. Ook voor jou?

LinkedIn

Netwerk erop los met LinkedIn

Dat LinkedIn hét zakelijke platform binnen sociale media is weten we allemaal. Maar hoe ziet een ideale bedrijfspagina eruit? Hoe dragen je medewerkers bij aan het beeld van jouw merk? Welke content plaats je op LinkedIn? Op al deze vragen hebben wij antwoord.

Social stories

Lees ook onze blogs over social media marketing.