Performance

Social media

Interactie aangaan met je doelgroep, naamsbekendheid vergroten, nieuwe collecties, producten of diensten promoten? Met contentcreatie en advertising op social media krijgen we dat - en meer - voor elkaar.

Bekijk ons werk Neem contact op

Meta: Instagram & Facebook

 

Meta heeft met de combinatie van Instagram en Facebook de grootste doelgroep van alle social kanalen. Het biedt dan ook uitgebreide mogelijkheden om te targeten op specifieke doelgroepen. Benieuwd of jouw Meta-kanalen optimaal zijn ingericht?

VRAAG EEN SOCIAL-AUDIT AAN

Linkedin

 

LinkedIn is hét sociale platform voor alles dat zakelijk is. Maar hoe ziet een ideale bedrijfspagina of campagne eruit? Op welke manier dragen je medewerkers bij aan het imago van jouw merk? En welke content past het beste op dit medium?

LINK MET ONS VOOR HET ANTWOORD

Pinterest

 

Verkoop je visueel aantrekkelijke producten? Dan mag Pinterest niet ontbreken in je marketingstrategie. Het digitale prikbord inspireert en activeert op manieren die je waarschijnlijk niet voor mogelijk hield.

INSPIREREN MET EEN DIGITAAL PRIKBORD

tiktok

 

TikTok heeft een sterk groeiende doelgroep, hoge engagement en biedt de mogelijkheid om je merk authentiek neer te zetten. Voor Millennials en Generatie Z is het zelfs de nieuwe zoekmachine. Nieuwsgierig wat dit social platform voor jou kan betekenen?

VOLG EEN TIKTOK-TRAINING

Social media nieuws & verhalen

Blogs & Cases